tirsdag 2. juni 2009

Hexagonruter og tøfler

Ser det er så mange fine sekskanttepper og andre prosjekt på blogger, og siden jeg i går hadde mye restgarn, og ikke orket å ta frem bølgeteppet, så lagde jeg noen Hexagon-lapper. Dette var første forsøk, men syntes den ble litt liten og "tasjlåt" som vi sier på Nordmøre :-)
Så såg jeg noen bilder med denne varianten, og den ble sekskantet og fin!
Lagde to som var litt forskjellig helt innerst, men begge ble slik som jeg ville.
Men nå skal det strikkes tøfler - har faktisk fått en bestilling. Og dette er fargene, i tillegg til noe lilla fra rutene jeg har lagd, så de blir nok noen kvikke og artige tøfler :-)

5 kommentarer:

 1. Hva har du tenkt til å bruke sekskantene til? Skikkelig fine farger på tøfelgarnet :-)

  SvarSlett
 2. Sekskantene blir et skikkelig evighetsprosjekt, med å lage lapper av restegarn fra blant annet tøfler. Men jeg skal ha hvit kant rundt, slik at det blir lyst:-) godt å ha et lite prosjekt, som går av seg selv, uten å telle masker som en må med tøflene.

  SvarSlett
 3. Hei!! Jeg hekler også Hexagon!! Veldig artig!! Har du sett på bloggen til Attic24 ?? Veldig inspirerende!!

  SvarSlett
 4. Hei Det var fine sekskanter du har heklet Du må ikke ji opp di var fine Ha en fin dag Bodil

  SvarSlett
 5. Det blir lekkert! Hexagonteppe står på min hekleliste også - så snart jeg er ferdig med strikkegenseren... Har laget regel for meg selv om å ikke begynne på nye garnprosjekter før det forrige er ferdig :-)

  SvarSlett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...