lørdag 28. november 2009

Førjulstid

Nå tar jeg frem julepynten og julemusikken også. Liker å ha litt jul i leiligheten får jeg drar hjem til mamma nesten en uke før julaften :-) Synes julestjerner på stett er fint også, selv om de som henger i vinduet er aller finest.
Juleduken som jeg broderte da jeg satt og fulgte med på OL i Atlanta i 1996. Liker den veldig godt, den har så trivelig et motiv :-)

Så er det Hadelandsnissene og trærne som må stå sammen på duken i år. Tidligere sto noen på TV'en, men det er vanskelig når jeg har flatskjerm... Og den lille hardanger-broderte brikken har jeg fått i julegave av ei venninne, den er kjempefin!!
Og dette bildet er vel litt vel oppstilt..., men det er fire julekort jeg skal skrive, til kjentfolk i Australia, mens jeg skriver skal jeg sette på Sissel Kyrkjebø og Odd Nordstoga's jule-CD :-) Ha en fin advendtshelg til dere som titter innom :-)

3 kommentarer:

 1. Hei på deg!
  Takk for koselig hilsen hos meg! : )
  Så flott du har pyntet til jul, alle glassfigurene var kjempesøte! Snart tid for å begynne her også, går jammen meg seint på søndagene! ; )

  Ha en flott søndag og husk å tenne det første lyset! : )

  - Hilde

  SvarSlett
 2. Hei.Så koselig du har fått det.Jeg å tar fram litt jule pynt litt etter litt.Får vi drar på hytta i jula og nyåret.Så jeg må ha litt jul hjem før jeg drar,Ønsker deg en riktig fin førjuls Søndag.Klem fra Bodil..

  SvarSlett
 3. Jeg er så glad i Hardangersøm! I sommer kjøpte jeg to nydelige duker i Bergen og de tror jeg jammen meg at jeg skal pynte med i stua i år :-)

  SvarSlett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...