lørdag 28. november 2009

Førjulstid

Nå tar jeg frem julepynten og julemusikken også. Liker å ha litt jul i leiligheten får jeg drar hjem til mamma nesten en uke før julaften :-) Synes julestjerner på stett er fint også, selv om de som henger i vinduet er aller finest.
Juleduken som jeg broderte da jeg satt og fulgte med på OL i Atlanta i 1996. Liker den veldig godt, den har så trivelig et motiv :-)

Så er det Hadelandsnissene og trærne som må stå sammen på duken i år. Tidligere sto noen på TV'en, men det er vanskelig når jeg har flatskjerm... Og den lille hardanger-broderte brikken har jeg fått i julegave av ei venninne, den er kjempefin!!
Og dette bildet er vel litt vel oppstilt..., men det er fire julekort jeg skal skrive, til kjentfolk i Australia, mens jeg skriver skal jeg sette på Sissel Kyrkjebø og Odd Nordstoga's jule-CD :-) Ha en fin advendtshelg til dere som titter innom :-)

3 kommentarer:

 1. Hei på deg!
  Takk for koselig hilsen hos meg! : )
  Så flott du har pyntet til jul, alle glassfigurene var kjempesøte! Snart tid for å begynne her også, går jammen meg seint på søndagene! ; )

  Ha en flott søndag og husk å tenne det første lyset! : )

  - Hilde

  SvarSlett
 2. Hei.Så koselig du har fått det.Jeg å tar fram litt jule pynt litt etter litt.Får vi drar på hytta i jula og nyåret.Så jeg må ha litt jul hjem før jeg drar,Ønsker deg en riktig fin førjuls Søndag.Klem fra Bodil..

  SvarSlett
 3. Jeg er så glad i Hardangersøm! I sommer kjøpte jeg to nydelige duker i Bergen og de tror jeg jammen meg at jeg skal pynte med i stua i år :-)

  SvarSlett

Tung tids tale av Olaug Nilssen

Da har jeg lest "Tung tids tale" av Olaug Nilssen. en bok vi samleser å i mars, fordi denne boken er nominert til årets roman av o...