fredag 18. juni 2010

En liten bloggtørke...

Har hatt en liten bloggtørke (til meg å være), men nå måtte jeg vise frem hva jeg kjøpte da jeg fikk ferienger på konto. Jeg skal snart gå Rondane på langs, og i den anledning må jeg ha vindtett bukse og jakke, må vet jo aldri hva slags vær en får :-)

Så jeg kjøpte denne jakken en Mckinley Akron jakke i lilla selvsagt! Den likte jeg veldig godt! Og kan bruke den ellers også, ved regntunge dager.


Også kjøpte jeg denne Bergans Breheim buksen også. Den var veldig god og behagelig å ha på, så den blir nok god på turen. Men den kommer jeg nok ikke til å bruke til dagligdags altså! :-)

Dette kjøpte jeg på Intersport hvor service var utrolig god. Først gikk jeg inn på Stormberg, men der var de mer opptatt av PC'en, mulig det var fotball-VM, enn å hjelpe en kunde som faktisk skulle handle litt!

Men nå skal jeg slappe av med kaffen og lese videre i "Francis Meyers lidenskap". En bok som forøvrig er veldig god! Og i kveld må jeg jo se på fotballkampen mellom England og Algerie.

6 kommentarer:

 1. Deilig med litt nye klær! Jeg liker jakken veldig godt (den er jo lilla:-).

  Jeg har vært å kjøpt meg fem nye bøker som jeg gleder meg til å lese. Håper på litt sol så jeg kan sitte ute og kose meg:-)

  God helg!

  SvarSlett
 2. Finfine klær! Du blir litt av et scoop for kjekke karer i Rondane i sommer. ;-)

  Klem

  SvarSlett
 3. Likte den lilla jakken din veldig godt.... :O) Denne kan man fint bruke når høststormene setter inn også... :O)

  Hørtes ut som en spennende rute... ;O)

  God helg!

  SvarSlett
 4. Hei.Kjempe fin bokse og jakke.Ha en riktig fin tur med de fine klærne.Kjekt å få kjøpe seg noe i ny og ne.Ha en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 5. Den jakken var skikkelig fin. Kos deg videre med Langelands bok :)

  SvarSlett
 6. Tøffe klær, lekker farge på jakka! Takk for boktips, kjekt å ha med seg inn i sommerferien! : ) Ha ei flott helg!

  Klem Hilde

  SvarSlett

Tung tids tale av Olaug Nilssen

Da har jeg lest "Tung tids tale" av Olaug Nilssen. en bok vi samleser å i mars, fordi denne boken er nominert til årets roman av o...