Agurk-nytt?

Her er litt agurk-nytt fra meg, det er ikke mange bøker som blir lest, filmer som blir sett eller noe håndarbeid som blir gjort, når været er så bra. Men dette armbåndet fikk jeg i posten i går. Jeg fikk det fordi jeg igjen ble abonnent på KK. Har det vært noen perioder før, og har blitt det igjen, og når lovnaden denne gangen var et armbånd så slo jeg til. Det er ikke helt meg, men det er litt kult også:-)
Det er ganske stort faktisk.
Og i går var jeg på et parfymeri for å handle noe sminke, og jeg kom altså ut med alle disse prøvene. Liker Clarins som merke, så da passet dette veldig bra, og en skulle tro at jeg kjøpte nesten hele parfymeriet etter alle prøvene å dømme. Men det var ikke så mye altså!
Akkurat nå bruker jeg tiden på dette sammen med venner. Dette er fra tirsdag, og da var vi så sultne at vi la på mat før grillen var "ferdig", derfor ligger maten på sidene der det var varmest!!

Kommentarer

  1. Hei.Kjempe kult armbånd.Koselig med grilling nå i disse Sommertider.Ha en riktig fin Sommerhelg.Klem fra Bodil.

    SvarSlett
  2. Hehe! Håper du tåler at jeg sier slik;) Jeg mener ikke noe vondt med det iallefall;) Bare håper på håp i enden av tunnelen;)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Kniv av Jo Nesbø

Arbeidsnever av Jan Kristoffer Dale

Svøm med dem som drukner og Aldri, aldri, aldri