fredag 27. august 2010

Det går fort mot jul...

Jeg har sagt det lenge - det går fort mot jul. Så jeg har allerede begynt å strikke julegaver, som jeg ikke blogger før etter julaften. Men i tillegg har jeg begynt å hekle julestjerner og snøkrystaller. Oppskriftene fant jeg i Drops Design, og jeg har akkurat begynt så dette er bare prøvelapper. Men jeg har tenkt å bruke disse til å pynte julegavene med - men først må jeg dampe dem og legge dem i sukkervann.

Som sagt, de er ikke perfekte enda, men det er en god stund igjen til å perfeksjonere disse små "hekleriene" :-)

4 kommentarer:

 1. Hei.Kjempe søte.Har heklet slike en gang jeg også.Fin både å ha i vindu og på juleteet.Kjekt hva man får unna.Ha en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. Forrige ble fjernet grunnet skriveleifer ...
  Min søte bestemor laget sånne stjerner, hun laget også nydelige små kurver som hun dyppet i sukkervann. De var alldeles vakre helt til min sukkergale lillesøster fikk tak i dem ... Nydelige, er disse i hvert fall!

  SvarSlett
 4. Hei Gro. Finner ikke mailadressa di; så da må du skrive til meg på min; gakori@gmail.com - for jeg kommer til Oslo og så kan vi avtale når vi skal treffes :-)

  SvarSlett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...