Lillehammer-tur og mislykket hekle prosjekt

For meg er Lillehammer synonymt med OL. I helgen har jeg besøkt ei venninne som bor på Lillehammer og da måtte vi selvsagt innom anlegget. Det var på en trilletur altså, med min venninne - jeg er ikke så ivrig på OL-anlegg, men det er veldig fint å der på sommerstid.Det var strålende grønt på jordene rundt hoppanlegget!
Og i grøftekantene sto det fine, lilla storkenebb.
Og så et mislykket hekle-prosjekt. Etter å ha sett på bloggene til Sefta Holm Design og Linetoppen, så skjønte jeg hvordan jeg skulle hekle staver rundt et rutenett jeg hadde heklet for rundt ett år siden. Heklet to runder, og begynte på tredje da jeg oppdaget feilen!
For her er det ett hull, der det skulle ha vært to!! Jeg prøvde å jukse litt (liker det dårlig), men det ble bare enda verre. Så da er det bare en ting å gjøre: å kaste hele greia!!
Men nå har jeg endelig skjønt hvordan jeg får til effekten, og jeg heklet to slike rutenett i fjor, så nå har jeg begynt på det andre. Ser ikke ut som om jeg har gjort noe feil der...

Kommentarer

 1. Så kjedelig når man finner ut at man har gjort feil og må begynne på nytt! Men det ser jo lovende ut nå. Gleder meg til å se ferdig resultat:-)

  SvarSlett
 2. Hei.Nydelige bilder.Fint på Lillehammer.Ser ut som nettet blir kjempe fint.Skal bli kjekt å se det ferdig.Ha en riktig fin Mandag.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 3. Er du sikker på at du ikke klarer å jukse det til? Prøv å hekle det du mangler i rutenetet, eller sy det du mangler.
  Flotte farger! Ikke kaste!!

  SvarSlett
 4. Spennende, og det jo som Judith sier bare sy over en hjelpetråd der det mangler noe i ruten. Takk for at du linker til meg, hyggelig det.

  SvarSlett
 5. Godt å høre at du ikke kaster, stå på, klart du klarer det!

  SvarSlett
 6. hei Gro!
  flotte bilder fra Lillehammer..., skal dit i slutten av juni. Synd med den heklingen du måtte rekke opp! Jeg er HELT sikker på at du rekker å hekle 15 lapper... :O) Hadde vært veldig moro om du hadde blitt med på swap'en... :O)

  Ønsker deg en strålende dag! (ser ut til at det blir en regntung dag i dag!)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Djevelens yngel av Myriam H. Bjerkli

Svøm med dem som drukner og Aldri, aldri, aldri

Mitt leseår 2020 (så langt)