Litt syk - da ser en DVD'er.

I helgen har jeg vært syk, våknet opp med vond hals, tett nese og varm panne og syntes selvsagt veldig synd på meg selv. I tre dager har jeg kun sovet, drukket vann og sett på noen DVD'er som blitt liggende usett i DVD-boksene mine.
Den første jeg så var "Bienes hemmelige liv". Jeg har lest boken, som jeg likte kjempegodt. Og filmen var også veldig bra, en feel-good film, selv om den var litt trist også. I tillegg syntes jeg at de som spilte i filmen var så bra, og jeg liker godt Jennifer Hudson som Rosaleen. Boken var nok bedre, men filmen tåler absolutt å bli sett!Film nummer to var den norske "Mars og Venus" som handler om det unge paret Ida og Mathias. De har to barn og kule jobber, bor i en leilighet som Mathias ikke blir ferdig med å pusse opp. Og når Ida's jobb tar så mye tid at hun ikke rekker å se på en båt Mathias vil kjøpe og kjøper uten hennes samtykke så er separasjon ikke til å unngå. Og så må de selge leilighet, og krangle om henting av barn, men så møtes de selvsagt med jevne mellomrom og man kan jo selvsagt tenke slutten selv :-)

Men filmen er verdt å se når den kommer på TV altså det må jeg si.


I tilslutt, idag, så jeg "Julie & Julia". Det er en film jeg har sett på kino og som jeg liker veldig godt. Jeg liker utrolig godt Meryl Streep og i denne rollen som den amerikanske kokken Julia Child som lærte amerikanerne å lage fransk mat. Julie er en 30-årig New Yorker som bestemmer seg for å koke/steke alle 524 oppskriftene i Julia Childs bok på ett år og dette skal hun blogge (!!) om. Denne filmen er rett og slett fornøyelig og det artig er at den er passert på to sanne historier, for både Julia og Julie's historie er sann.

Kommentarer

 1. Artig å lese kommentar om bienes hemmelige liv, har nemlig kjøpt filmen, men ikke sett den...har tenk å spare den til høstmørket virkelig setter seg.
  har forøvrig lest boka , og den var veldig bra.

  God bedring!

  Hilsen fra Mimmi-Leone

  SvarSlett
 2. Julie og Julia har jeg tenkt så utrolig mange ganger at jeg skulle se, og nå ble jeg påminnet det igjen. Takk takk.

  SvarSlett
 3. Håper du føler deg bedre igjen nå :)

  DVD er perfekt når man er syk!

  SvarSlett
 4. Mimmi-Leone, takk, takk. Og "Bienes hemmelige liv kan du glede deg til.

  Knirk, Julie og Julia er kjempefin!!

  Bokelskerinnen, takk jeg føler meg mye bedre og ja DVD er perfekt å sette på når en ikke er i form :-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Djevelens yngel av Myriam H. Bjerkli

Svøm med dem som drukner og Aldri, aldri, aldri

Mitt leseår 2020 (så langt)