April oppsummering 2019

Til tross for mange fridager i april, så leste jeg ikke så mange bøker, men det kom av at jeg var mer sosial på grunn av tur hjemme og påsken. Da blir det mer skravling og strikking og mindre lesing. Derimot var jeg veldig fornøyd med de bøkene jeg leste.
Svikne dagar av Elena Ferrante var min første bok av denne forfatteren som mange har trukket til sitt bryst. Boken som handler om Olga som blir forlatt av sin man til fordi han har truffet ei veldig ung og ny kjæreste. Språket er så bra og historien så bra fortalt at en ble veldig grepet av boken.

I anledning påsken så leste jeg en krim, og det ble Camilla Läckbergs foreløpig siste bok om Falck/Hedström. Den var god, men jeg syntes hun trekte historien litt langt med den ene tilståelsen etter den andre. Så litt strammere redigering så hadde dette vært hennes beste, mener jeg.

I går fullførte jeg en bok som jeg fikk som leseeksemplar av Flamme Forlag. Victoria Durnaks bok: Smilefjes. Tommel opp. Regnbue. var morsom, sprø og litt sår. Jeg leste Durnaks forrige bok og likte den også, men denne var kanskje hakket bedre. Boken som handler om Ivana som blir kontaktet av Kaja. Hun er forlovet med Jostein som er utro med Sunniva og det skal Ivana ødelegge.

Men nå er det mai, boksalg og enda flere fridager. Da får vi se om lesefarten blir høyere da.

Kommentarer

  1. Da kom mai og vinteren tilbake. Det blir nok sommer igjen, og nye bøker venter! God lesemåned til deg!

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk Åslaug. Her er er ikke snøen tilbake, men det er kaldt og jeg liker det ikke :( Men snart er det vel varmere tider og tid for å være ute. God lesemåned til deg også :)

      Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Djevelens yngel av Myriam H. Bjerkli

Svøm med dem som drukner og Aldri, aldri, aldri

Stella Polaris av Myriam H. Bjerkli