Og håpet det er grønt...

Kjøpte meg denne muggen i dag, og mine yndlingsfarger er grønt og lilla. Så når jeg såg denne i grønt da slo jeg til :-) Og Marimekko er jo helt genialt, det er av plastikk så når jeg dultet bort i døren på vei inn i leiligheten, så var muggen like hel! Og håpet er at det skal bli bra vær på Røros til helga. Sammen med gode venner skal vi opp på et småbruk og sette poteter!!! Og da er det en fordel at det ikke er iskaldt..., men i følge Storm sin nettside så skal det bli et ganske greit vær, mens det i følge YR skal bli litt kaldere, og Pent har jeg ikke sjekket - tar ikke sjansen på det. Så da er det bare å håpe da, at det er Storm som har rett:-)

Og skulle det bli innehelg og ikke utendørs-jobbing så har jeg med strikking (tøflene) og en bok, i tillegg til at jeg er der sammen med gode og hyggelig venner! :-)

Kommentarer

 1. Marimekko-mønsteret er så fint, og dette i grønt likte jeg veldig godt! Bra den var i plastikk da, kjedelig om den hadde gått i tusen knas allerede før den var tatt i bruk..

  Ønsker deg en god helg :-)

  SvarSlett
 2. Og du; jeg så noen søte mugger fra Le Creuset på Traktøren - de fantes i flere forskjellige størrelser og både lilla og grønt ;-)

  SvarSlett
 3. Så god smak du har ;) Grønt er min favorittfarge, og jeg digger Marimekko :)

  Angående chick-lit, så har jeg ikke lest "P.S. I love you", men skal nok lese den i sommer. Synes det er kjekt å lese chick-lit innimellom.

  SvarSlett
 4. Marimekkomuggen er fin i grønt. Jeg var på en nydelig liten butikk i Verdal i går, Den blå krukke, de hadde også Marimekko-ting og mye annet fint i glass og plast. Etasje-stett-fat, lunsjbokser, voksduker, kroker, knallgrønt, rundt utebord ... You name it! Du hadde likt deg der, du også. :-) Håper Røros ble bra, og at potetene kom i jorda.

  SvarSlett
 5. Hei!
  Håper du har en flott weekend på Røros..., et utrolig flott sted...

  Har lagt igjen en kommentar under innlegget om de heklede rosekvadratene, hvor du har heklet etter en oppskrift jeg la ut på min blogg... O:)Takk for at du prøvde den...

  Liker bloggen din, håper det er greit at jeg legger deg til i min bloggliste?!

  Ha en fortsatt fin da!

  SvarSlett
 6. Hermegåsa ;)
  Den marimekko muggen har vi og, står så fint i stil til den flotte grønne Stelton kaffekanna :)

  Stoooor klem, Tonje

  SvarSlett
 7. Ha-ha!! Men dere bor jo så langt unna, så da kan det vel ikke gjøre noe vel...:-) Jeg har også en grønn Stelton kaffekanne. Fikk til jul med mamma og pappa et år, men jeg ønsket meg den grønne altså:-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Arbeidsnever av Jan Kristoffer Dale

Djevelens yngel av Myriam H. Bjerkli

Sinne av Ann Helen Kolås Ingebrigtsen