Førjulsgave til meg selv :-)

Siden vi fikk julelønn på konto i dag, så måtte jeg kjøpe en førjulsgave til meg selv. Det jeg SKULLE kjøpe var boka til Kristopher Schau, siden jeg har lest så mye positivt om den. Og den jeg fant ut i går at jeg MÅTTE kjøpe var briller...Kjøpte faktisk så sterkt som minus 1,5, synes jeg da, på Nille. Og du verden så godt jeg ser på TV'en nå. Jge se klart både rødfargen på norske håndballdrakter og det blåe belegget på gulvet som de spiller på:-)

Har lenge hatt litt vondt i hodet og sett dårlig på avstand. Men at brillene jeg prøvde av sentralbordamen skulle utgjøre en så stor forskjell hadde jeg aldri trodd. Og etter jul skal jeg en tur til optikeren og sjekke synet skikkelig:-)

Kommentarer

 1. Så bra at du har kjøpt briller og at du skal sjekke synet! :-) Du blir stilig i briller, helt sikkert. Gleder meg til å høre hva du syns om boka.

  Julegaver til en selv er veldig nødvendig! Vi var på Platekompaniet i kveld. Det var kø helt ut på trappa. Men - det skal de ha: Det gikk fort unna!

  SvarSlett
 2. Hei.Kjempe fin gave du har kjøpt deg.Jeg å har briller til ca 20 kr fra Nille...Skulle apsolut ha vært til Opptikker å sjekket synet.Sliter på synet med alt håndarbeide..Får se om det blir en gang.Vil ikke akseptere helt att allderen siger på..Ønsker deg en riktig fin førjulstid videre.Klem fra Bodil..

  SvarSlett
 3. Spenstig bokvalg;) hva handler den om?

  SvarSlett
 4. Hei Gro!
  Gleder meg til å lese anmeldelsen din på den boken... :O)

  jeg bruker briller, men merker at jeg har begynnt å se litt dårligere, så det er på tide med en ny synstest for meg også... :O)

  Håper du koser deg i en travel førjulstid!

  klem fra Synnøve

  SvarSlett
 5. Mettemor: boka var kjempebra, skal blogge om den etterpå:-)

  Bodil: det er vel bare å akseptere at alderen siger på og og øynene blir dårligere...:-)

  Løvinnen:bBoka handler om Kristopher Schau som går i kommunale begravelser og skriver om dem. Den er veldig bra:-)

  Synnøve: anmeldelse kommmer i kveld. Og ja, jeg koser meg i førjulsstria og snart skal jeg hjem til mor:-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Arbeidsnever av Jan Kristoffer Dale

Kniv av Jo Nesbø

Svøm med dem som drukner og Aldri, aldri, aldri