Did you hear about the Morgans?

Endelig var Hugh Grant tilbake med en ny film, og da måtte jeg selvsagt på kino. Han har jo vært en favoritt helt siden "Fire bryllup og en gravferd", selv om alle hans filmroller siden da ligner veldig!!

"Did you hear about the Morgans" handler om et ektepar i New York. Hun, en eiendomsmegler, spilt av Sarah Jessica Parker. Han, advokat, spilt av Hugh Grant. De er separert når filmen begynner, og Hugh Grant vil gjerne gjenforenes med SJP. Så på en spasertur etter en middag, blir de vitne til et mord, og FBI må beskytte de fra morderen. Det betyr at de må flyttes ut på landsbygda, inntil FBI arresterer morderen som stadig jakter på The Morgans.

Filmen er ikke akkurat noen Oscar-kandidat, men en får en hyggelig og trivelig kino-opplevelse. Jeg likte filmen godt, ikke så bra at jeg står i kø for å kjøpe den når den kommer på DVD, men jeg kommer helt sikkert til å se den når den kommer på TV. Og Sarah Jessica Parker er mye bedre som Carrie i "Sex og Singelliv" enn hva hun var i denne filmen, det må jeg understreke.

Kommentarer

 1. Jeg har faktisk veldig lyst til å se denne, selv om jeg innerst inne vet at det nok er en halvdårlig og veeeldig amerikansk naiv film. Men noen ganger trenger man nettopp det, og jeg digger både SJP og Hugh Grant :)

  SvarSlett
 2. Hei.Er ikke så mye på kino.Men den kunne jeg virkelig tenkt meg å se.Liker veldig godt han.Så får se.Ha en kjempe fin Torsdag.Klem fra Bodil...

  SvarSlett
 3. For meg ER Sarah Jessica Parker bare Carrie... Gleder meg til "Sex and the city 2" kommer på kino...

  SvarSlett
 4. Jeg liker Hugh Grant utrolig godt, selv om rollene hans, som du sier, er ganske like. Dog er jeg veldig usikker på om jeg vil se denne filmen, jeg har ikke egentlig sansen for Sarah Jessica Parker.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Djevelens yngel av Myriam H. Bjerkli

Svøm med dem som drukner og Aldri, aldri, aldri

Stella Polaris av Myriam H. Bjerkli