Evighetsprosjektet vokser

Evighetsprosjektet vokser sakte må jeg si. Siden jeg har hatt en håndarbeidspause, så har det også vært en stund jeg overhodet ikke har jobbet med det, og før jul hadde jeg nok med julegaver. Men nå er det straks OL og da kan det bli noen nye lapper.
Stabelen er ganske høy :-)
Slik ser det ut når de legges til et teppe. Lurer på om jeg skal hekle de sammen med en annen farge, slik at det blir en ny runde på alle lappene, men det har jeg ikke funnet helt ut av. Vet ikke helt hvilken farge det skulle ha vært heller.

Kommentarer

 1. Hei det blir kjempefint, helt nydelige farger. Skulle jeg valgt en rad til for å hekle dem sammen tror jeg at jeg hadde valgt hvit eller velge å sy dem sammen som de er. Ønsker deg en riktig god lørdag.

  SvarSlett
 2. Mmmm det vert eit nydelig teppe i skjønne farger!! God helg til deg:))

  SvarSlett
 3. Hei.Kjempe flink.Fint.Nydelige farger.Har jeg vert deg så har jeg vile ha hvit i mellom og utenpå.Skal lage ett til jeg å.Å da skal det være mere hvit i det.Ha en kjempe fin helg.Klem fra Bodil...

  SvarSlett
 4. Synes fargene var flotte slik de er :-) Tror jeg ikke ville heklet en ekstra hvit rad men heller sydd dem sammen slik de er. Hvis du absolutt vil ha en ekstra rad imellom dem så tror jeg det hadde blitt flott med en av de fargene du allerede har i teppet, feks den lysegrønne eller den lyselilla? Da blir det jo et grønt eller lilla teppe men det tror jeg bare blir fint, du får ta den fargen som du tror du vil trives best med der det skal være - i stua?

  SvarSlett
 5. knallfine lapper, herlige farger :)
  driver selv med et par tepper og denne gangen skal de IKKE ende opp som puter istedenfor pga. manglende tålmodighet.

  tror jeg hadde valgt hvit rundt jeg.
  fin blogg du har :)

  ønsker deg en flott ny uke,
  vibeke

  SvarSlett
 6. Takk for hyggelige kommentarer, tror jeg satser på å sy de sammen som de er, eller ta opp en av de grønne fargene. Jeg har et lilla hekle teppe allerede..., det er jo så kjekt med slike prosjekt for å få bort restegarn :-)

  SvarSlett
 7. Evighetsprosjekt er veldig hyggelig å ha. Om ein ikkje veit kva ein skal finne på har ein alltids noko å pusle med. Og så blir det jo så innmari fint når ein er feridg.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Djevelens yngel av Myriam H. Bjerkli

Sinne av Ann Helen Kolås Ingebrigtsen

Mitt leseår 2020 (så langt)