OL-heklingen er ferdig :-)

Da ble bestemor-ruta mi ferdig, 29 runder totalt - da ble jeg litt lei til slutt merka jeg. Rundene ble så lange etterhvert... Men jeg er fornøyd med resultatet :-)
Siden jeg bor i en liten leilighet, så må jeg gjemme ting unna, og da er disse korgene fra Åhlens genial. Lenge har det stått mye rot på lokket, men nå heklet jeg en slags duk, som står i stil til det denne korgen rommer.
Dette var vel ikke det vanskeligste håndarbeidet jeg har gjort, men det passet bra når det er så mye spennende sport på TV'en.
Der syntes jeg det passet godt å ha fruktfatet også :-)
Ruta er ikke helt firkantet, men det gjør ingen verdens ting :-)

Kommentarer

 1. Flotte farger! Jeg har så lyst til å lære å hekle, tror jeg må kjøpe meg en heklenål og dra på besøk til bestemor. Hun er 87 år og en racer i kunsten :-). Jeg har så lyst til å lage et stort lappeteppe!

  SvarSlett
 2. Hei...
  Duken ble kjempeflott..., skjønner godt at du ble lei av å hekle på denne store "lappen", hver runde tar litt tid når det begynner å bli så stort.
  Er det lov å spørre hvor i Oslo du bor? Jeg bodde i Oslo tidligere, har bl.annet bodd på Sinsen, Fagerborg(majorstuen), Sagene... :O)
  Må innrømme at jeg savner det å bo i Oslo, selv om det ikke tar mer en 45 min å kjøre inn til sentrum fra her jeg bor nå.

  Leste den boken av Thjørring for et par år siden, syns den var sånn midt på treet. Men jeg leser ALDRi slutten før jeg kommer så langt i boken... lol..., det blir jo nesten som å jukse litt... *latter*

  Ønsker deg en spennennde OL kveld!

  SvarSlett
 3. Kjempefin var den,og superlekre farger!Er så herlige sånne oldemorruter!Skulle ønske jeg kunne hekle!
  Klem,Janne

  SvarSlett
 4. Hei.Kjempe fin.Nydelig med lilla og grått.Du er kjempe flink.Koselig med OL og hekling.Det går det på til meg også.Sykdom i fammilien så det blir ikke noe hytte tur så får kose seg hjemme.Ha en riktig fin Mandagskveld.Klem fra Bodil..Heia Norge..♥

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Djevelens yngel av Myriam H. Bjerkli

Svøm med dem som drukner og Aldri, aldri, aldri

Stella Polaris av Myriam H. Bjerkli