Søndagstur!

Jeg bor veldig nærme Akerselva, og synes det er veldig fint å gå der en søndag i solskinn. Og særlig når en da har et kamera å leke seg med også - og i dag var jeg ganske så opptatt av vann som dere kan se av bildene :-)
Og i dag lærte jeg litt om blending og lukketid og lekte meg litt med det. På den måten kan jeg senere ta fine bilder av elver og fosser. Jeg er jo så dårlig på å lese bruksanvisninger, kanskje jeg rett og slett burde gjøre noe med det? :-)

Kommentarer

 1. Så flotte bilder av et spesielt pent turområde. Spennende å leke seg litt med lukketid når en tar bilde av rennende vann. Syns du hadde fått til noen riktig pene bilder.

  Ønsker deg en riktig god uke.

  SvarSlett
 2. Hei..., fine bilder, likte spsesielt det nederste. Det er moro når man kan leke med lukker og blender, så utrolig mye man kan gjøre.
  Ser du har vært på konsert i helgen også, så koselig. lenge siden jeg har vært på noen konserter nå, men da jeg bodde i byen var vi ofte på både Rockefeller og Sentrum scene... :O)

  ønsker deg en strålende vår uke... :O)

  SvarSlett
 3. Å, det bildet av vannet som renner utover kanten var veldig fint!!! Kunne jeg kanskje fått en kopi av det av deg? ;) Nå må vi snart treffes igjen...:) Klem, T.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Kniv av Jo Nesbø

Arbeidsnever av Jan Kristoffer Dale

Svøm med dem som drukner og Aldri, aldri, aldri