Midtvinterblod av Mons Kallentoft

Jeg fikk bok to i trilogien Mons Kallentoft til jul, men fant ut at jeg ville lese bok en først, som er "Midtvinterblod". Så da den kom på Mamuttsalg var jeg veldig fornøyd:-)

På Bokkildens sider står det følgende om boka: "En mann blir funnet drept på en måte som minner om ritualene fra den gamle åsatroen, og kriminalbetjent Malin Fors ved politiet i Linköping er tvunget til å dykke ned i menneskesinnets mørkeste avkroker for å finne den skyldige."

For meg som elsker krim så burde jeg ha slukt denne boken på noen dager, men det gjorde jeg altså ikke. Jeg hadde kanskje altfor store forventninger til den, siden mange har skrevet at dette er bedre krim enn Stieg Larsson, men det er det altså ikke.

Mons Kallentoft har ikke skrevet en direkte kjedelig bok, men en page-turner som "Menn som hater kvinner " er, det er den ikke. Og som
Stine skriver så er ikke hovedpersonen Malin Fors noe sympatisk. Jeg liker at hovedpersonen har noen positive trekk, men de er i så fall godt gjemt hos denne Fors. I hvertfall i mine øyne. Og når den dreptes tanker dukker opp, rett som det er, så blir det rett og slett for rart for meg. Men siden Anita skryter mer av "Sommerdøden" enn "Midtvinterblod" så skal jeg lese den også.

Forøvrig Stines anmeldese kan du lese
her og Anitas her.

Kommentarer

  1. Takk for boktips:-) Jeg leser mye og det er veldig ok å få noen tips om hvilke bøker som kanskje ikke er verdt å begynne på. Forøvrig er Menn som hater kvinner en av mine favorittbøker:-)

    SvarSlett
  2. hei!
    Jeg har heller ikke lest disse bøkene, men de står på listen min... :O) Akkurat når leser jeg ikke på noe. leste vleidg mye i vintermånedene, men nå har det liksom stoppet litt opp igjen... :O)

    Ønsker deg en strålende dag!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Stella Polaris av Myriam H. Bjerkli

Sjelevarmer

Kniv av Jo Nesbø