Sex and the City 2

I ettermiddag har jeg vært på Sex and the City 2! Og er en fan og har sett serien på TV og den første filmen, så er dette artig underholdning.

Carrie, Charlotte, Miranda og Samantha strever alle med sitt. Den ene har en mann som trives best hjemme, den andre strever med sjalusi til den flinke barnepiken som gjør livet hennes lettere, den tredje har en jobb der hun ikke blir tatt på alvor og den fjerde med hetetokter og overgangsalder.

Så da Samantha får tilbud om en ukes luksus-ferie i Abu Dhabi drar alle fire. Og der går de på bar, karaoke og rir på kameler i ørkenen. Da ferien blir brått avbrutt da Samantha ikke fulgte loven i Abu Dhabi, da dalte filmen også.

Frem til da var det artig underholdning, etter det ble det ganske så strevsomt. Men så dårlig som terningkast 1 som Tor Milde i P4 ga den er den ikke verdt, men ikke noe mer enn maks en svak firer synes jeg.

Kommentarer

 1. Gleder meg til å se denne i sommer!
  Janne

  SvarSlett
 2. Jeg venter til dvd'en kommer tenker jeg. Jeg elsker å gå på kino, og gjør det nesten aldri. Det må bli skjerpings. Før jeg fikk barn hadde jeg omtrent sett alt som var å se på kino, men nå er det sørgelige saker. Jeg fikk ikke sett Crazy hearts med Jeff Briges en gang....hulk!

  SvarSlett
 3. Hei.Har ikke sedt så mye av de filmene.Men Aina sitter å ser på de av å til.Hun fikk kino bilett igjenom jobben å var å tittet på den.Veldig jente film sa hun.Ha en riktig fin Onsdagskveld.Klem fra Bodil. Sol i dag men kald vind hær på Frei.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Djevelens yngel av Myriam H. Bjerkli

Svøm med dem som drukner og Aldri, aldri, aldri

Mitt leseår 2020 (så langt)