OmeLETT :-)

Omelett - visstnok veldig lett å lage... Men jeg har hatt problemer med å lage omelett, hos meg blir det eggerøre med fyll. Og da jeg kikket på denne siden så skjønte jeg hvorfor. En skal ha lav varme og tålmodighet..., jeg har hatt høy varme og liten tålmodighet. Så i dag holdt jeg ut, og da ble det omelett faktisk, og det var veldig lett også :-)

Men er det bare meg som synes det er kjedelig å lage mat? Er veldig glad i mat, men å lage den selv, det synes jeg er kjedelig. Kanskje hvis jeg bestemmer meg for en spennende rett annenhver uke eller noe sånt kan hjelpe på lysta til å lage mat? Jeg burde kanskje tenke litt mer på dette kjenner jeg :-)

Kommentarer

 1. He-he, jeg har også helt nylig lært meg å bruke svak varme når man lager omelett, og vips ble omelettene og eggerøra mi myyye bedre. Rene magien, gitt. ;)

  Jeg liker å lage mat, og gjør det gjerne, men jeg synes det er fryktelig kjedelig å lage mat til bare meg selv. Jeg må ha medspisere. (Og det har jeg strengt tatt i fleng.)

  SvarSlett
 2. Nam, nam, den så god ut. Mye inspirasjon til retter på matprat.no

  SvarSlett
 3. Den så god ut :)
  Syntes også det er kjedelig å lage mat, derfor lager jeg noen nye oppskrifter ibland og da blir handymannen så glad :)
  Ha en fin dag, klem.

  SvarSlett
 4. Hei..., så fint at du har knekt omelett-koden! Omelett er GODT! Jeg er ikke så veldig glad i å lage mat jeg heller, men jeg kan hvis jeg vil...., og hvis jeg kan lage til flere. Sjelden det blir noe spennende hvis det bare er til meg selv!

  klem

  SvarSlett
 5. Nå fikk jeg lyst på omelett :) Det så kjempegodt ut. Det blir mest eggerøre på meg også, men skal forsøke tipset om lav varme.

  SvarSlett
 6. Hei.Den så virkelig kjempe god ut.Nam,nam.Lenge siden jeg nå har laget omelett.Får se senere.Ønsker deg en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Arbeidsnever av Jan Kristoffer Dale

Djevelens yngel av Myriam H. Bjerkli

Sinne av Ann Helen Kolås Ingebrigtsen