Gjenferd av Jo Nesbø

Gjenferd er lest ut! Heldigvis var det dårlig vær i går, og jeg kom ganske langt, men måtte vente til i dag før jeg ble helt ferdig.

Harry Hole er igjen i Oslo, etter tre år i Asia. Han har fått rede på at sønnen til kvinnen han elsker, Oleg Rakels sønn, er fensglet for narko drap. Drapet er oppklart, men siden saken er personlig så blir dette en nesten umulig sak for Harry Hole å løse.

Dette er en veldig god bok, og Jo Nesbø skuffer ikke. Det er spenning fra start til slutt, og det var vanskelig å legge fra seg boken.

Mange kritikerer sier at dette er den beste boken om Harry Hole, det er jeg ikke enig i. Jeg holder på Rødstrupe som den beste så langt. Men veldig god er den. Og jeg vil ikke skrive mer, det er bare å si: les den!

Boka: kjøpt selv

Kommentarer

 1. Skal nok leses etterkvart. :) Blir litt sånn av og til at ein må berre lese dei uansett når ein først har byrja på ein serie. ;)

  SvarSlett
 2. Nå er jeg ferdig med boken også... :O) Boken er kjempebra, men ikke den beste han har skrevet, men den er veldig bra alså..... ;O)

  Litt trist å være ferdig med den!

  SvarSlett
 3. Min ligger på eit postkontor kan eg tippe, og eg håper den dumper ner i postkassen ein av dei nærmaste dagane. Når den gjer så hiver eg alt anna til side og kryper godt ner i sofaen:-)

  SvarSlett
 4. Dere som ikke har lest den, igjen må jeg si: Gled dere :-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Djevelens yngel av Myriam H. Bjerkli

Svøm med dem som drukner og Aldri, aldri, aldri

Mitt leseår 2020 (så langt)