Bokfestival

I dag har jeg vært på Bokfestival, ikke så kjempelenge for jeg ble litt kald, til tross for mye klær. Så nå sitter jeg her med sjal rundt meg, og drikker te. Men det var fint vær i dag, og mye folk ute. Og det er godt skiltet på Karl Johan, så det er ingen tvil om at det er Bokfestival.
Da jeg gikk forbi Egertorget så var Øystein Wiik der. Han sang først litt opera og leste ett kapittel fra sin nyeste bok som heter "Slakteren". Den boken virker spennende og bra altså, så det skal jeg legge meg på minne.
Ellers så gikk jeg blant stabler av bøker som både var på tilbud og ordinær pris, men jeg kom hjem med fire bøker, deriblant en guidebok over Paris, noe som kommer godt med da jeg skal til Paris om noen uker. Og det var veldig mye folk ute, men det er litt dumt å se de som blir irriterte over å stå i kø, det er noe som faktisk hører hjemme på en festival. Og når det er mennesker ute med rullator og barnevogn, så er det godt å se, for da er det en festival for alle.

Kommentarer

 1. Høres gøy ut - godt at du fant noen godbiter:)

  SvarSlett
 2. Vil anbefale deg Wiiks første bok om du ikke har lest den. Den er en skikkelig pageturner ala Dan Brown, altså ikke med alle kodene men med drivet.

  SvarSlett
 3. Jeg vil også på bokfestival - kanskje neste år? Dessuten vil jeg til Paris!!!!

  SvarSlett
 4. Jupp, vi burde lage et lite bokbloggertreff på neste års bokfestival!

  SvarSlett
 5. Det hørtes ut som en festival hvor alle var velkomne og det er bra!

  Paris, det hørtes herlig ut! Jeg har aldri vært der, men kunne godt tenke meg en lang helg der med samboeren min :) Et lite avbrekk fra hverdagen.

  SvarSlett
 6. Ulla-Bella: det var gøy :-)

  Bokselskerinnen: jeg tror jeg får Wiiks 1ste bok til jul, faktisk :-)

  Solgunn: neste år MÅ du komme :-)

  Knirk: enig, et bokbloggertreff til neste år hadde vært morsomt :-)

  Mari: jepp, det var en festival for alle. Og Paris, jeg gleder meg stort. Har ikke vært der selv heller, så det blir artig :-)

  SvarSlett
 7. Jepp, da MÅ det bare bli til neste år. Begynner vi tidlig å planlegge, då blir det bra :-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Arbeidsnever av Jan Kristoffer Dale

Djevelens yngel av Myriam H. Bjerkli

Sinne av Ann Helen Kolås Ingebrigtsen