Det beste i livet av Rona Jaffe

Nok en gang fikk jeg en bok fra Silke Forlag, og det er litt spennende å lese disse bøkene som plutselig ligger i postkassen min. Det er ikke noe krav om å blogge om bøkene, men jeg gjør det fordi jeg liker å ha oversikt over hvilke bøker jeg har lest.

Dette er en ganske gammel bok, som ble publisert for første gang i 1958. Handlingen foregår i New York i begynnelsen av 1950-tallet. Hovedpersonene er unge jenter fra småbyer som reiste til New York for å søke lykken.

Caroline fikk jobb i et forlag etter at hun ble forlatt av forloveden, og stiger raskt i gradene fra sekretær til redaktør. April kom fra landet til storbyen, og levde jet-sett livet med en mann som ikke elsket henne. Og Gregg kom til byen for bli skuespiller, men forelsket seg i feil mann.

Dette høres vel ut som en typisk dame-roman, og det var det også. Men det var en lettlest og underholdene roman, som absolutt fortjener nye leser. Noen bøker er til for å underholde, som noen teaterstykker eller filmer er, og det nettopp det denne boken er. Jeg kommer nok ikke til å huske så mye av den om to år, men akkurat de dagene jeg leste den, så koste jeg meg!

Boka: fikk av Silke Forlag

Kommentarer

  1. Dette er en bok jeg har liggende på vent som jeg gleder meg til å lese! Ut i fra det du skriver hørtes det ut som forgjengeren til dagens chick-lit bøker, høres ut som perfekt tog-lektyre for meg :)

    SvarSlett
  2. Som tog-lektyre er denne boken suveren, jeg leste den på bussen, og det gikk unna på vei til jobb :-)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Arbeidsnever av Jan Kristoffer Dale

Kniv av Jo Nesbø

Setesdalsmønster på tovet sitteunderlag