Kong Curling

I dag har jeg sett Kong Curling, en film som bare er til for å underholde, og det må jeg si den gjorde på et barnslig, men delvis morsomt nivå :-) Atle Antonsen som Truls Paulsen var artig. Han var den beste skipen på det beste laget, så gikk alt galt og han ble innlagt psykiatrisk avdeling.
Når han kommer ut etter ti år, så blir han satt under verge av sin kontrollerende kone, glimrende spilt av Linn Skåber.
Nå han skal gjøre comeback, for å redde sin beste venn, så leter han etter sine beste venner og da må han blant annet i skogen sammen med Jon Øigarden for å finne Steinar Sagen.
Og skipen på motstanderlaget var Kåre Conradi, med mage og høyt krøllete hår, men ganske morsom.

Tull og tøys, men det er greit på en høstkveld.

Bildene er lånt av Filmweb.

Kommentarer

 1. Jeg lo meg fillete! Hysterisk morsom film :)

  SvarSlett
 2. Jeg vil si at den var morsom og fornøyelig. Og den er absolutt verdt å se :-D

  SvarSlett
 3. Jeg er veldig glad i tull og tøys, så Kong Curling burde falle i smak. Det hadde vært hyggelig om jeg og samboeren en dag hadde hatt anledning til å gått på kino sammen men det skjer liksom noe hver kveld.

  SvarSlett
 4. Mari: En film som bare underholder er herlig, og det trenger en noen ganger tenker jeg. Det er så mye annet alvorlig som skjer i verden, så noe kan være tull og tøys.

  Jeg som er singel går heller ikke så ofte på kino som jeg har tenkt, for det er alltid noe annet som kommer opp istedet. Og det er jo synd, for å gå på kino er jo langt bedre enn å se det på DVD eller TV:-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Kniv av Jo Nesbø

Arbeidsnever av Jan Kristoffer Dale

Svøm med dem som drukner og Aldri, aldri, aldri