Den syvende bølgen av Daniel Glattauer

Jeg ble aldeles "hekta" av historien om Emmi og Leo fra "Mot nordavinden". Den sluttet så brått. Ville de komme til å møtes? Skulle dette bare være en flørt i cyberspace?

Så mens jeg googlet litt om boken på onsdagskveld, så fant jeg ut at det var kommet ut en oppfølger, "Den syvende bølgen" som jeg kjøpte i går. Og i ettermiddag var den ferdiglest, for det er lettleste bøker som Daniel Glattauer skriver.

Boken er skrevet som e-post dialog denne gangen også. Leo har vært flere måneder i USA når han svarer på e-post fra Emmi og de gjennopptar kontakten.

I denne boken møtes de. Og vi får vite om disse møtene gjennom e-postene til hverandre, hvor de "oppsummerer" hvordan møtene gikk.

Men oppfølgeren er ikke så bra som "Mot nordavinden". Der jeg syntes at Emmi var kul og morsom i bok nr en, var hun nå sjalu og kvervulerende, mens Leo er den samme hele tiden. At han ikke mister tålmodigheten med henne fatter jeg ikke.

Men det var greit å lest den, å fått greie på hva som skjedde, men noen "høydare" som "Mot nordavinden" var det ikke. Kasiopeiias har også lest boken, men ikke blitt altfor begeistret. Bildet har jeg lånt fra Font Forlag.

Boken: kjøpt.

Kommentarer

 1. Dette var ukjent lesestoff for meg, men høres bra ut. Selv leser jeg en bok som har tittelen Snøfalken av Stuart Harrison. Meget god bok dette også.

  SvarSlett
 2. Hei Janne, denne boken ble jeg først oppmersom på gjennom bokbloggere, og det er jeg gld for - en artig historie. Boka du leser har jeg ikke hørt om, men skal sjekke den ut :-)

  SvarSlett
 3. Gleder meg til å lese den, lell.

  Påske <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Åjada Mette, jeg tar den med hjem til påske, du kommer til å lese den ut på et par timer :-)

   Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Arbeidsnever av Jan Kristoffer Dale

Kniv av Jo Nesbø

Setesdalsmønster på tovet sitteunderlag