Bokbloggertreffet 15.september

Det nærmer seg Bokbloggertreff, og påmeldingene siger på, og det er så morsomt. Men vi har plass til enda flere, for lokalet som vi skal være i hos Gyldendal er stort, så meld dere på :-)
Bildet har jeg lånt herfra. Mer informasjon vil komme så fort vi har flere detaljer på plass, og følg gjerne med på bloggene til Knirk, Rose-Maries litteratur- og filmblogg, Siljes skriblerier, Bokelskerinnen og Lines bibliotek i tillegg til Facebooksiden vår og nettsiden. Men meld dere på, fristen er 30 juni, og det er en påmeldingsavgift på 100 kroner. 

Påmelding på mail til gro.skroevset@hotmail.com eller rosemariechr@gmail.com og kom på det første Bokbloggertreffet i Norge, forhåpentligvis blir det en tradisjon :-) 

Legger ved bildet av bøkene jeg kjøpte på Mamuttsalget, da jeg hadde det første møtet med Knirk for å finne ut hvordan vi skulle arrangere det og hvilke andre blogger vi ville ha med i komiteen.

Kommentarer

 1. Ja Gråbekka jeg så det, og jeg har svart deg og du er registrert :-)

  SvarSlett
 2. Hvor mange deltakere er dere oppe i nå? Ikke at jeg er nysgjerrig eller noe ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. He-he, jeg skjønner det om du er nysgjerrig for det hadde jeg vært :-) Etter to dager er vi 20 stk som er påmeldte så langt jeg kan se. Og det siger på hele tiden :-)

   Slett
 3. Svar
  1. Det er så dumt du ikke har anledning til å komme Ellikken!!!

   Slett
 4. Alle bokbloggerhjerter gleder seg.<3

  Moro!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja Mette!! Dette skal bli så artig :-)

   Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Kniv av Jo Nesbø

Arbeidsnever av Jan Kristoffer Dale

Svøm med dem som drukner og Aldri, aldri, aldri