Litt mye i hodet akkurat nå...

Slik føler jeg at det er i hodet mitt om dagen..., har akkurat kjøpt ei leilighet (er så fornøyd med den) og så skal den gamle pusses litt på før jeg flytter inn, og i tillegg må jeg fikse litt i den nye før jeg flytter inn også. I tillegg ønsker jeg å kjøpe nye ting vet dere, som bord, stoler, hyller osv... Derfor går det sakte med lesing og håndarbeid om dagen :-)
Har lånt bildet herfra.
Og i går møtte jeg de fine bloggerene Rose-Marie og Silje og vi sjekket ut hvor bokbloggertreffet skal holdes. Tror dere ikke at vi snublet over Norli Bokfestival?? Jeg kjøpte tre bøker til meg selv, og en gavebok og var veldig fornøyd.
Vi avsluttet den fine ettermiddagen med å ta en kaffe på "United Bakeries". Og det er så hyggelig å bli kjent med de andre som blogger, så bare gled dere til september.

Kommentarer

 1. Jeg gleder meg! Og gratulerer så masse med leilighet :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Solgunn!! Og så bra at du kommer i september, det kommer til å bli bra :-)

   Slett
 2. Det var en flott start på helga :-) Kjempekoselig!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, Silje det var en strålende start på helgen!! Ha en fin søndag :-)

   Slett
 3. Okei - både Norli og kaffe. Misunnelig.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jepp Knirk, det hadde jeg også vært om jeg ikke hadde vært med. Men så var jo du i Barcelona istedet..., misunnelig på deg :-)

   Slett
 4. Jeg er også veldig misunnelig, men lommeboken min er lettet. Jeg kunne fort gått på en smell i festivalteltet - har egentlig bestemt meg for å holde bokkjøp på et minimum ut året grunnet overfylte bokhyller. Så får vi se hvor godt det går.

  SvarSlett
  Svar
  1. He-he det var det jeg gjorde i festivalteltet også Bokelskerinnen. Har ikke plass, og mer enn nok av uleste bøker, men jeg gikk på en liten smell... :-) Jeg må også holde bokkjøpet til et minimum...

   Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Kniv av Jo Nesbø

Arbeidsnever av Jan Kristoffer Dale

Svøm med dem som drukner og Aldri, aldri, aldri