Smakebit på en søndag #22

Ukene går fort og igjen er det Flukten fra virklighetens smakebit på en søndag. Altså man slår opp i boka en har begynt på, eller skal begynne på og poster et utdrag. På den måten kan flere oppdage nye bøker som kan være spennende, gode eller interessante.
Jeg skal begynne på Carolina De Roberts bok: Det usynlige fjellet, som starter slik:
"Da Salomé til slutt skrev til datteren sin - som på det tidspunktet var en ung kvinne, en fremmed tusener av mil borte - skrev hun alt som blir borte, forblir et eller annet sted, som om fysikken kunne skru tiden tilbake og redde dem begge."
Denne boken har jeg lest så mange gode omtaler om, så denne gleder jeg meg til å begynne skikkelig på. Besøk bloggen til Mari for flere smakebiter.

Kommentarer

 1. Dette er ei bok jeg likte kjempegodt! Smakebiten du har valgt, gjenspeiler godt den stemningen jeg fikk da jeg leste den. Nyt dagen og boka!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Berit, da kan jeg bare kose meg med boka, selv om den er over 400 sider..., den er litt tjukk, men det få heller bare gå :-)

   Ha en fin dag du også!

   Slett
 2. Åhh,denne boken har jeg så lyst til å lese!Har hørt så mye fint om den. Kos deg med boken og ha en fin dag:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har også hørt så mye fint om den Beathe, så jeg kjøpte den under Mamuttsalget og i tillegg fikk jeg den til bursdagen min - så det er stas :-) (den ene utgaven byttet jeg inn selvsagt).

   Slett
 3. Dette er en flott bok! Kos deg masse med den!:) Takk for smakebiten og ha en flott søndag!:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Gråbekka, gleder meg til fortsettelsen av boka :-)

   Slett
 4. En fin smakebit. Denne står på skal lese listen min og. Jeg vil gjerne lese omtalen din om den når du er ferdig.
  Ha en riktig fin søndag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Åjada Astrid Therese, omtale kommer når jeg blir ferdig :-) Litt skremmende å gå i gang med en så tykk bok, men jeg regner med at den ikke tar så lang tid.

   Slett
 5. Eg kjenner igjen omslaget, men veit ikkje kva boka handlar om, men smakebiten gjorde meg sååååååå nysgjerrig!! =) Ha ein super søndag vidare!!

  SvarSlett
 6. Kjempefin smakebit, Gro. Denne romanen har jeg hørt mye bra om! Ønsker deg en flott søndag :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Silje, har akkurat begynt og den virker fin :-)

   Slett
 7. Så fint å lese en smakebit fra denne boken, jeg har nettopp bestilt den fra Bokklubben og den kommer nok i posten til uken :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Oj, da har du noe å glede deg til du også - for "alle" skryter av denne boken :-)

   Slett
 8. kjempefin smakebit. en bok eg vurderer å lese selv også :)

  SvarSlett
 9. Du ga oss en kjempefin smakebit der! Jeg har ikke hørt om denne boken før, men setningene du delte ga en god fornemmelse. Jeg leser gjerne anmeldelsen din når du kommer så langt!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Bokofilia :-) Gleder meg til å komme skikkelig i gang med boken, og når jeg har lest den kommer omtalen :-)

   Slett
 10. Eg prøvde å lese denne boka ein gong, men eg la ho frå meg igjen. Ikkje nødvendigvis for at den ikkje er bra, men det var so mykje anna som frista akkurat då og dermed blei den nedprioritert. Eg skal nok prøve igjen ein annan gong, det virka som ei god bok! Ha ein fin mandag :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er slik at det er mange andre bøker som frister..., men akkurat nå var det faktisk denne som fristet i bokhylla mi. Det er en del uleste bøker i hylla mi skjønner du :-)

   Slett
 11. Kanskje jeg skal prøve meg på denne boken.... :O)
  Har akkurat lest en kjempespennede bok fra island. Husker ikke hva boken heter eller hvem som skrev den(noe med yrsa), men den var veldig , veldig bra. Nominert til årets glassnøkkel i 2011

  SvarSlett
  Svar
  1. Tror dette er en fin sommerbok. Jeg har hørt om en spennende forfatter fra Island, kanskje det er den samme...?? Har aldri lest noe som er skrevet av en forfatter fra Island :-)

   Slett
 12. Svar
  1. Det virker som en fin bok ja, har ikke lest så mye enda, dessverre eller heldigvis :-)

   Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Djevelens yngel av Myriam H. Bjerkli

Svøm med dem som drukner og Aldri, aldri, aldri

Mitt leseår 2020 (så langt)