En award :-)

Stine fra den fine bloggen Stines notater ga meg en award her om dagen, og det var så hyggelig. Jeg ble oppriktig glad faktisk.
Og oppgaven er da å takke for awarden og sende den videre, helst til nye bloggere, men jeg sendere den til fem favorittbloggere. Disse er ikke rangert - men fem av mine favoritter, blant mange...

 • Siljes skriblerier - En nydelig lilla blogg, for layouten er veldig fin. Og så er det mange fine, morsomme og interessante bokomtaler. Silje skriver mye om fantasy (som jeg ikke forstår meg på :-)), men også krim, hennes jakt på Nancy Drew bøker. Og alle bokomtalene illustreres med bilde av katten.
 • Bokelskerinnen - Alle som blogger om bøker BØR ha Elin sin blogg som favoritt, den er veldig bra. Lange fine bokomtaler, og hun leser mye forskjellig. I tillegg oppdateringer på bøker som kommer og andre litterære nyheter.
 • Solgunn sitt - En bloggfavoritt fra 2009, som jeg har møtt ett par ganger. Super kul dame fra nord som anmelder bøker for Altaposten i tillegg til sin egen blogg. Har etterhvert begynt å skrive spennende reise-bloggposter også.
 • Knirk - også en bloggfavoritt fra 2009. Også hun skriver fine bokomtaler, aller mest om fantasy som jeg ikke leser. Det gjør allikevel ikke noe, for jeg liker å lese omtalene til Lise fordi er så grundige. 
 • Ellikkens bokhylle - denne damen er fra Nordmøre og håper som meg at Molde tar hjem seriegullet i år også (ikke sant Ellikken?). Men hun skriver noen veldig fine omtaler, og så har hun månedsoppsummeringer som er flire seg i hjel av, de er så artige at jeg anbefaler dere alle å gå inn på bloggen hennes å sjekke ut de. 
Og bare for å ha sagt det, jeg kunne lett ha tatt med fem til, men ett sted må en stoppe. 

Kommentarer

 1. Tusen takk, Gro, nå ble jeg glad (og litt rørt) :-) Du har også en kjempefin blogg - en favoritt!

  God helg og stor klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk selv Silje :-) Og ja, det er hyggelig at noen setter pris på bloggen, det syns jeg også :-)

   Klem

   Slett
 2. Å ja! Noe så inderlig også! Gru-gleder meg voldsomt til i morgen, og blir like rørt hver gang TV2 kjører på med Askeladden vs Trøndertroll-reklamen sin.
  Sånn utenom det, tusen trillioner takk :-)))) Det betyr ekstra masse når det kommer fra ei jeg har superstor sans fra selv :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Ellikken - så hyggelig :-)

   Og var det ikke morsomt i går? Jeg var bare superglad da MFK vant, og OGS sklei ut på gresset som han gjorde i 1999!! Nå ser det lyst ut med tanke på gull :-)

   Slett
  2. Fytte rakkern skinn og bein, jeg jubler i hvert fiber og hvert bein enda... For en ekstase!!! OGSs feiring var til å hulkegrine av :) Sånn i positiv forstand, ja. Å herreminhatt for en fabelaktig seier!

   Slett
  3. Jeg er helt enig Ellikken, jeg fikk frysninger da jeg så OGS skli bortover gresset på vakre Aker Stadion. Vi får krysse fingrene til helgene også, og håper de spiller like godt som i fjor på Alfheim, da de vant og gjorde det veldig vanskelig for RBK å ta de igjen :-)

   Slett
 3. Jeg er også enig i at alle bokbloggere bør ha Bokelskerinnen som favoritt:). Ellers er Elliken en bokbloggfavoritt:)

  SvarSlett
 4. Jeg føler meg beæret! Tusen takk!

  SvarSlett
 5. Tusen takk for kjempefine ord, Gro :) Det var inspirerende og jeg ble veldig glad. Din blogg er også blant mine favoritter. Du har alltid en lun og varm tone i innleggene dine, og man blir rett og slett glad av å titte innom her! tusen takk for awarden.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk selv for fine ord Elin!! Det var veldig hyggelig å høre :-)

   Slett
  2. Jamen i alle dager så veldig hyggelig da! Så ikke denne før nå jeg. Burde ikke jeg få beskjed på min bloggtjeneste når noen lenker til meg? Hm.. rart. Men uansett TUSEN TAKK!

   Slett
  3. Det var rart Lise, jeg skulle skrive en kommentar på bloggen din, men det har jeg sikkert glemt. Trenger ferie nå tror jeg, for nå går batteriene på tomgang :-) Uansett, jeg leser alle bloggpostene dine, men ikke fantasy-bøker..., tror det var litt misvisende det jeg skrev :-)

   Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Djevelens yngel av Myriam H. Bjerkli

Svøm med dem som drukner og Aldri, aldri, aldri

Stella Polaris av Myriam H. Bjerkli