Ferie = GULL (til Molde FK)

I en uke har jeg hatt denne utsikten :-)
Fra terrassen i 3dje etasje kunne jeg se ned på dette bassenget og havutsikten, og det var så godt med en uke i latskap. Det var noe jeg så absolutt trengte, satt mye i skyggen (ble så varmt med opptil 30 grader) og spiste godt i syv dager, kan en bedre ha det? Jeg har i alle  fall ladet opp batteriene for å gyve løs på julestria.
Og mens jeg satt i flyet og så på at den blå himmelen forsvant, lurte jeg på hvordan det gikk med Molde FK og deres jakt på seriegull nummer to. Og før jeg rakk å slå på VG Nett fikk jeg en SMS av en kollega som gratulerte med gull og det var veldig gøy-
Jeg er så imponert over Ole Gunnar Solskjær og det han har prestert og hvor lite jålete og høy på pæra han er. Og skape et vinnerlag av Molde som har vært så nærme så mange år, er ikke så rart, de har jo investorer i ryggen, men han klarte det på første forsøk.

Og så blir jeg rørt når Mr. Molde himself, Daniel Berg Hestad lar visekaptein Magne Hoseth (som er skadet ut sesongen) få heve pokalen i år, siden han gjorde det i fjor. Det er innstilling jeg liker. Eller hva sier du Ellikken, også ihuga Molde supporter? :-)

Kommentarer

 1. Jeg er så glad, rørt og stolt! Glad for at nettopp laget mitt, vårt, vant. Rørt fordi ventetiden var så inderlig verdt det. At det å bevisst velge å holde med Molde når 95% av bygda valgte trønderbartene, faktisk var verdt det. Stolt over den kronglete veien skulle gå helt til topps, ikke bare ett år, men to år på rad. Stolt over Solskjær, stolt over Daniel, stolt over Forren, stolt over alle unggutta, stolt over mangelen av en eneste stor stjerne, stolt over den fantastiske midtbanen, stolt over LAGET som har jobbet sammen, som har stått last og brast sammen. Stolt over OGSs totale mangel på ønske om å fremheve seg selv men å holde seg mest mulig i skyggen. Rørt over at han har greid å samle byen og klubben til EN. Glad, rørt og stolt over Askeladden. Glad, rørt og stolt over Molde.
  Jaggu meg var det verdt det!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg sier bare AMEN!

   Og så fikk jeg gåsehud av kommentaren din :-)

   Slett
 2. Det så ikke så verst ut det bassenget der nei :-) Så deilig med en liten reise nå når det er så mørkt her hjemme...

  SvarSlett
  Svar
  1. Å ja Ragna, en ferie i november er noe av det kjekkeste jeg har gjort :-)

   Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Djevelens yngel av Myriam H. Bjerkli

Svøm med dem som drukner og Aldri, aldri, aldri

Mitt leseår 2020 (så langt)