Strikking :)

Jeg har ikke sluttet å blogge, men prioritert strikking :)
To babytepper er ferdig - til min gode venninne sine fine tvillinger.
Trodde jeg hadde god tid, men disse barna ville det annerledes, så jeg har virkelig hengt i. Med totalt 13 x 4 skifter av farge, ble det en del løse ender å feste, men når resultatet ble bra er det gøy.
De ble ikke kjempestore, men til babyer det vel store nok.
Oppskriften fant jeg på Drops design. Og nå har jeg enda ei venninne som skal ha barn, så det er bare å fortsette :)

Kommentarer

 1. Woao, de var stilige! Heldige små babyer som kan smykke seg med så fine tepper. Fikk nesten lyst å ta strikkepinnene fatt jeg også :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Tine, og takk for det :) De er veldig fine og mottakernes mor var veldig fornøyd og syntes de var veldig fine. Skal bare kjøpe enda mer garn og begynne med teppe nummer tre nå :)

   Slett
 2. Så nydelig, Gro! Jeg har et halvstrikket teppe i akkurat det designet hjemme. Det er kanskje på tide å ta opp igjen det glemte prosjektet? Teppet skulle være et babyteppe, men nå er ungene 3 år...

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Anne :) Det glemte prosjektet burde du ta opp igjen, bare for å gjøre det ferdig og gi til ungene. De vil sikkert sette pris på det når de ser på TV eller noe annet, et sånt teppe varmer godt vet du :)

   Slett
 3. Litt stille hos deg også om dagen, ser jeg. Jeg har bloggtørke og litt lesetørke, men er i gang med Flink pike nå, og det lover godt. Håper du har det bra! Klem fra meg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Lise, jeg har lagt merke til at det er litt stille hos deg også, men sånn er det noen ganger. Jeg leser bøker da, men det er til lesesirkler, og da kan jeg ikke blogge når jeg er ferdig med dem. I tillegg er jeg veldig trøtt om kvelden, nå som det er mørkt :)

   Alt bra med meg! Klem :)

   Slett
 4. Flotte tepper - og jeg kan tenke meg at med så mange farger er det en bråte etterarbeid med festing av tråder... kjedelig! Jeg strikker når jeg ser på tv og da må det være enkelt...

  SvarSlett
  Svar
  1. Sant det Bente, det er litt kjedelig å feste tråder, men når resultatet blir fint så er det ikke så vanskelig eller kjedelig allikevel :)

   Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Kniv av Jo Nesbø

Arbeidsnever av Jan Kristoffer Dale

Svøm med dem som drukner og Aldri, aldri, aldri