Helg :)

Dette er fredagskvelden sin det :) Kaffe i min nye kule kaffekopp, som jeg fikk til jul av ei god venninne på Flisa, og jeg leser "Syndere i sommersol" som er første bok i lesesirkelen til Bjørg.
Samtidig er det godt å lande etter en hektisk uke. Det har vært mange fine bloggposter å lese om Bokbloggerprisen, og jeg gleder meg til short-listene blir presentert neste mandag. Er engasjementet like stort da også? Ja jeg gleder meg til den 27 januar, men også til månedene hvor vi skal lese bøkene sammen. 

Jeg brukte mye av høsten til å lese norske bøker utgitt i 2013, og det var morsomt. Mange fine bøker, og jeg las litt forskjellig, og det skal jeg fortsette med :)

God helg!

Kommentarer

 1. God helg! Jeg skrev særoppgave om Sigurd Hoel på videregående.. Fine forfatteren!

  SvarSlett
  Svar
  1. Foreløpig er jeg ikke super-begeistret, men boken skal leses :) Synes handlingen er litt treg, men den ble skrevet i 1927 så kanskje det er grunnen. God helg til deg også Anita:)

   Slett
 2. Sigurd Hoel er fra kommunen der jeg bor, så han har jeg selvfølgelig hørt om! Har sett filmen og tror jeg leste boka en gang, husker ikke helt he he. Slik blir det når man har lest mange bøker :)

  SvarSlett
 3. Lykke til med boka! Selv leser jeg på en bok av Liza Marklund.

  God helg til deg !

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Kniv av Jo Nesbø

Arbeidsnever av Jan Kristoffer Dale

Svøm med dem som drukner og Aldri, aldri, aldri