The hateful eight

Da har jeg sett enda en film, og jeg er så fornøyd med det :) Denne gangen er det Tarantinos siste film, "The hateful eight". Det er lett å kjenne igjen Tarantino i denne, i hvertfall om en har sett hans to siste "Django Unchained" og "Inglourious Basterds". Denne filmen har kapitler som filmen er delt opp slik at alle spørmål blir besvart underveis.
Filmen starter med Samuel L. Jackson som stopper et hestefølge med Kurt Russel og ei dame han har jaktet på som dusørjeger. Samuel L. Jackson er selv dusørjeger med lik han skal heve penger for, men været er dårlig og han trenger hjelp for å komme seg videre. 

Hestefølget plukker med seg en til og til slutt må de ta inn på en jernvarehandel mens været skal klarne opp. Men inne på jernvarehandelen er det enda fire til og til slutt blir dette en natt for noen kommer til å dø...

Det er brutalt, det er mye blod og gørr, men allikevel er det en veldig bra film. Musikken er flott og passer veldig bra, og bildene er fine, når hestene f.eks blir filmet i nærbildet. Men litt mindre brutalitet kunne ha hjulpet på helhetsinntrykket. I tillegg er skuespillerne strålende, Kurt Rusell, Samuel L. Jakcon blant annet er veldig bra.

Kommentarer

  1. Tarantino byr ofte på "gladvold", så det er bare til å gi seg over. Gøy å høre at filmen falt i smak, for denne her har gemalen ytret ønske om å se, kanskje jeg skal slå følge med ham?

    SvarSlett
    Svar
    1. Du burde slenge deg med Tine, og ja, her er det mye gladvold :) Men god film altså!

      Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Djevelens yngel av Myriam H. Bjerkli

Svøm med dem som drukner og Aldri, aldri, aldri

Mitt leseår 2020 (så langt)