Bokbloggertreff 2016

Veldig sent innlegg om Bokbloggertreffet som gikk av stabelen forrige helg, den 3 september. Men jeg tenker bedre sent enn aldri. Denne gangen har vi flytta oss opp til Litteraturhuset, og jeg tok tog til Nationaltheatret og gikk gjennom Slottsparken i strålende sol og med nydelige blomster. 

Bokbordet som vi bloggerne har hvert år var også i årveldig bra. Utvalg som leseeksemplar som kan gå på rundgang, til klassikere og fantasy-bøker. Et bredt utvalg, akkurat sånn som vi bloggerne er.
Bokbloggertreffet startet i år med bokbad av forfatterne som kom, og det var hele fire av sju. To av de i åpen klasse, Lisa Aisato og Morten Strøksnes i åpen klasse. Av de nominerte i åpen klasse var det Maja Lunde og Bjørn Vatne som kom og alle fire ble bokbadet av Silje og Elisabeth.

Mange hadde vel forutsett at det var Morten Strøksnes med Havboka som skulle vinne i åpen klasse, så det var ingen overraskelse, men i romanklassen var det Bjørn Vatne som vant med "Slik skal vi velge våre ofre" som vant og det var nok litt overraskende, siden han var den som var mest ukjent. Men en verdig vinner og faktisk min favoritt, derfor fikk jeg signatur i mitt eksemplar også.
Etter utdelingen kom litteraturquizen, hvor vinnerlaget får plukke først fra bokbordet, og det er alltid en höjdare. Faktisk det å lage spørsmålene og å se hvor engasjerte bloggerne er over å finne riktig svar og vinne.

Jeg dro hjem etter dette, faktisk går luften litt ut av av, men igjen var det et vellykket Bokbloggertreff og det er alltid morsomt å se blide bloggere sen senhøsthelg i Oslo.

Les også hva Moshonista, Anita og Tulleruska har skrevet om årets treff.

Kommentarer

 1. Ikke visste jeg at "petanque" var det siste jeg skulle si til deg. Vel, det er alltids neste gang - jeg skal trene på dialekta mi til den dagen :-) Takk for opplevelsen dere i komiteen gir oss!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er alltids en neste gang. Og neste gang, skal jeg bli lengre, etter å ha sett instagram bilder fra kvelden så vil jeg det :) Og da skal det gå på nordmørsk.

   Slett
 2. Takk for flott arrangement, og jeg skjønner det krevde mye arbeid, men synd at du dro så tidlig likevel.
  Oslo og Slottsparken var nydelig denne helga, ville gjerne vært der lenger. For en oase Slottsparken er, midt i Oslo by.

  Takk fo link. Skal legge inn link fra deg i mitt jeg også. Artig å ha slike innlegg samlet.:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, neste gang må jeg bli lengre, for ut fra instabilder så det morsomt ut :)

   Slottsparken er helt nydelig, og særlig på slike dager som forrige helg!

   Slett
 3. Jeg vet ikke helt om jeg liker at du har det med å forsvinne før middag, men hyggelig å møte deg er det no alltid. Er jo forsåvidt forståelig at det kan bli litt antiklimaks når den arrangerte biten av treffet er over og alt gikk strålende. For det gjorde det virkelig.

  Over til seriøs norskelesing.
  Har begynte på Eneste etter instendig anbefaling fra deg og Bente (advarsel fra Monika), er nesten halveis og litt på gjerdet. Jeg liker den (maybe), men skulle ønske den også hadde litt ytre handling, utover kjærligheten.

  SvarSlett
  Svar
  1. Skal bli til over middag neste gang, det har jeg bestemt meg for!

   Eneste er bra altså, jeg liker den godt, men jeg har mange andre bøker som skal leses, så stay tuned :)

   Eneste begeistret meg med godt språk, det var noe fint over det, men så likte jeg også Thomas Espedal boken som handler bruddet.

   Slett
 4. Så flott at du hadde en fin dag. Det er kjekt å lese de forskjelliges opplevelser, enten de var med tre dager til endes, eller bare på arrangementet.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det var en trålende dag! Alltid morsomt å møte bloggere fra fjern og nær :)

   Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Djevelens yngel av Myriam H. Bjerkli

Svøm med dem som drukner og Aldri, aldri, aldri

Mitt leseår 2020 (så langt)