Aldri, aldri, aldri av Linn Strømsborg

På bloggen Bokbloggerprisen samleses det i april boken "Aldri, aldri, aldri" av Linn Strømsborg. En bok jeg leste i fjor, da lånte jeg den på ebib, mens i år har jeg kjøpt den, og den skal leses nå. Denne boken er en av tre nominerte i klassen årets skjønnlitterære bok 2019.

Jeg personen i boken er 35 år og samboer med Philip, på åttende året. Hun ønsker seg ikke barn, men han begynner tvile på hva han ønsker eller ikke. Jeg personen møter venninner som får barn og har ei mor som ønsker seg barn og er fremdeles fast på den beslutningen hun har tatt.

Det er Ragnhild som administrerer denne samlesingen, av alle de nominerte bøkene til Bokbloggerprisen, og jeg vil rette en stor takk til henne som tar på seg dette ansvaret.

Kommentarer

 1. Jeg likte denne boken veldig godt, og jubler over de bokbloggerne som har stemt den frem :) God helg Gro!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, veldig bra at denne ble stemt frem av bokbloggere, jeg likte den godt selv. Og den har jo fått mange gode terningkast i flere aviser også, så det er veldig fortjent :)

   Slett
 2. Ahh, good old days. Så fint å se aktivitet fra deg igjen!
  Angående Aldri x 3, likte jeg den sånn passelig. Tror jeg likte den bedre rett etter lesing, enn jeg tror jeg gjør nå. Interessant. Tror kanskje jeg slet for mye med å holde fortelleren fra forfatteren, uten at det nødvendigvis er en u-ting. Fint med kortlista da. Flere lesninger, mer diskusjon.
  (god påske -)

  SvarSlett
  Svar
  1. Kanskje det er dette som skal til for at jeg skal blogge igjen ? For jeg har lest blogger mens jeg har vært "borte", men jeg har bare ikke orket selv. Men hvis jeg for opp lysten nå i april, så kanskje jeg fortsetter. Jeg trenger ikke å skrive lange gode omtaler som mange av dere har, men heller en litt enklere stil (som jeg forøvrig alltid har hatt) :)

   Aldri x 3 liker jeg svært godt. Har kommet godt i gang nå også og liker den fremdeles like godt :) Jeg ser for meg at forfatter og forteller er den samme, uten at jeg vet det. Men slik blir det heller ikke forvirrende for meg. Kortlista er kjempefin!

   Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Arbeidsnever av Jan Kristoffer Dale

Kniv av Jo Nesbø

Setesdalsmønster på tovet sitteunderlag