Har du lest Aldri, aldri, aldri av Linn Strømsborg?

Har dere lest Aldri, aldri, aldri av Linn Strømsborg? Jeg har det, og tenkte å skrive om det på slutten av måneden? Jeg ser på Bokbloggerprisen sin side at fire har lagt inn anmeldelsene sine og tenkte nå å dra frem noe av det de skriver, slik at flere får lyst til å lese boka nå i april og også senere i sommer.
Elida skriver om boken i sin anmeldelse: "Denne boka traff meg veldig i tematikken barn ikkje-barn og er ei bok eg anbefaler varmt".

Åslaug har også skrevet et handlings-referat fra boken, som en kan lese og finne ut om en har lyst til å lese boka.

Tine skriver i sin anmeldelse: "selv om handlingen er ganske forutsigbar, så er refleksjonene kraftfulle og verdt å lytte til". 

Og Elin skriver i sin anmeldelse: " Linn Strømsborg skriver knakende godt, så dette er ei bok jeg føler har manglet i livet mitt. Ja, dette er en bok jeg kommer til å kjøpte etterhvert, og ei bok jeg håper mange vil lese, både folk med og uten barn".

Kommentarer

 1. Holder på å lese denne nå. Veldig lettlest. Men jeg må porsjonere siden jeg leser på mobil. Har verk i øynene , så d et ble sikkert for mye i dag..

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, lettlest er den, men jeg synes den er god og den er like god i år som i fjor. Har også lest en annen bok av Strømsborg, som jeg også likte, tror den het: Du dør ikke. Og den er også god, så det er noe med hennes skrivestil jeg liker.

   Og jeg tenker at lettleste bøker kan være gode bøker ;)

   Men pass på øynene dine Anita, det er ikke godt å få verk i de. Har aldri hatt det, men kan ikke forestille meg at det er behagelig.

   :)

   Slett
 2. Ja, jeg har også lest boken(og skrevet om den :O). Likte den veldig godt! Hadde kanskje ønsket meg en litt annen slutt men... det kan jeg jo nesten ikke skrive noe om uten å spoile det for andre.

  SvarSlett
  Svar
  1. Nja, jeg syntes slutten passet litt jeg. men den ødela ikke noe for boken, selv om vi ikke skal røpe det her. Men boken er god :)

   Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Arbeidsnever av Jan Kristoffer Dale

Kniv av Jo Nesbø

Setesdalsmønster på tovet sitteunderlag