tirsdag 3. januar 2012

"Berre gjer da!"

I går begynte "To buksestørrelser ned på fire uker" på Puls på NRK. Og det slengte jeg meg på.

Jeg tenker at jeg MÅ ikke gjøre alle treningstimene, som er bare 3 timer i uka, men det BØR være målet. Og målet mitt er ikke å gå ned to buksestr., bare å komme i bedre form, og skulle jeg miste en kilo eller to så er det fint.

I tillegg er dette en fin måte å komme meg opp av sofaen og ikke bare strikke eller lese en bok, for jeg er litt bedagelig :-)

Og når øvelsene er av slik art at en ikke MÅ på helsestudio, så er det også ett pluss, for der blir jeg bare ett støttemedlem uansett.

Er det flere som har startet på denne treningen denne uken?

Link til treningsprogrammet er her, og bildet lånte jeg her.

7 kommentarer:

 1. Som jeg sier så sluttet jeg å røyke for 7 kiloer siden og skulle gjerne gått ned to buksestørrelser ! Men her er det hva kroppen tåler som gjeller !
  Godt nyttår til deg og dine, klem.

  SvarSlett
 2. Jepp, jeg har kastet meg på Yngvars treningsregime! Og dette skal bli gøy. Motiverende med "pep-talk" hver mandag og så er det enkle øvelser som skal utføres. Dette skal vi klare!
  ;-) Berit

  SvarSlett
 3. Linda: jeg er helt enig med deg, det er hva kroppen tåler som er viktigst :-)

  Berit: det er ekstra gøy at vi kan ta langkjøringen sammen på mandager og så få en slags "pep-talk" etterpå ved å se på Puls. Selvsagt skal vi klare dette :-)

  SvarSlett
 4. Er det grunnlaget for Oslo Maraton som skal legges? Håper å få/kunne joine dere utover våren! Uff, kjenner det krever at jeg kommer meg ut for å jogge allerede denne uka, eller teller kanskje babysvømming som en treningsøkt? ;-)

  Hilsen Maria

  SvarSlett
 5. Ja Maria, du kan si at det er nå grunnlaget skal legges, men vi skal løpe 10 kmm altså! Og kanskje jeg og Berit kan komme ut til deg til våren og jogge litt. Vi skal jo ikke ta noen verdensrekord, bare ha en motivasjon til å komme oss ut :-)

  Og ja, babysvømming er en treningsøkt!! :-)

  SvarSlett
 6. Jeg meldte meg på Grete Roede rett over nytt år, har gjort det tidligere. Mest for å få støtte og et lite press for å komme meg opp av sofaen og det å være mer bevisst på hva jeg putter i munnen.

  Dette er også et kjempeflott tiltak, lykke til med trimmingen :)

  SvarSlett
 7. Hei Mari, og takk for det. Jeg er med på dette er mest for å ha en grunn til å trimme og noe som "pusher" meg. Og ved å skrive om det på bloggen så presser jeg meg litt ekstra :-)

  Jeg kjenner ei som jobber med kurs i Grethe Roede, som har kommet med noen gode råd. At jeg må spise lite og ofte og drikke mye vann. Det er jo egentlig enkelt, men så er det så fort gjort å glemme det... :-)

  SvarSlett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...