mandag 11. februar 2013

Mammut 2013

Elin har den mest suverene oversikt over årets Mammutsalg bøker, så det har jeg ikke tenkt å kopiere, men jeg har mine ønsker og det er disse:


Alle skryter denne boken opp i skyene og det kan ikke gå forbi meg.
Denne er jeg litt usikker på, men Solgunn og Ellikken skryter av den og det kan ikke være uten grunn? :)

Og i tillegg likte jeg godt Utrenskning.
Klassiker som jeg har lyst til å lese, rett og slett.

Fikk lyst til å lese den etter at jeg så filmen "Midnigt in Paris"
Denne har jeg også lest mye bra om, så den må jeg også lese. Og så virker den litt trist også. En kan ikke bare lese krim heller.
Jeg har lest de tre først bøkene i denne serien om Malin, og da må jeg lese slutten også.

Jeg ble litt mer begeistret for bøkene dess lengre ut i serien jeg kom.


Egentlig er dette for mange, men jeg får se hva som skjer på mandag, da er det tross alt lønningsdag.

Alle bildene lånt fra Ark.

6 kommentarer:

 1. Her er det mange bøker som står på leselisten min også. The Great Gatsby har jeg lyst til å lese før jeg ser filmen :) Selv tenker jeg i hvert fall å kjøpe historieverket Norvegr. Det var satt ned med nesten 1000 kroner. Har syntes at det har vært for dyrt tidligere. Hvis du har is i magen, så pleier det å bli halv pris av mammutprisen når salget nærmer seg slutten.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg tror ikke jeg har is i magen Elin, jeg er litt for stressa for at de bøkene jeg liker er det mange andre som liker også :-) Så da er jeg ute på handel på dag en!! :D

   Slett
 2. De to øverste har jeg lyst på også, og Knausgård 5 og 6 og Gaute Heivoll, eller hva han heter. Og sikkert mye mer ... Men låne heller. Det fylles opp i huset mitt -

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har også lyst på mer, men jeg må tenke litt på de to P'ene..., Penger og Plass :) Men siden det er Mammutsalg så er det lov tenker jeg :)

   Slett
 3. Mye bra her Gro!:) Den store Gatsby kunne jeg også tenke meg:) Onkels Toms hytte kommer også for salg kunne også tenkt meg den:)Ta vare på mamma har jeg nettopp lånt på biblioteket, håper jeg bare rekker å lese den før den må til bake. Virker som en fin bok:) Kos deg med shoppinga!:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Isabella og takk for en hyggelig kommentar :) Gleder meg til å lese din omtale av "Ta vare på mamma", den virker så fin. Håper du også finner noe spennende på Mammutsalget :-)

   Slett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...