søndag 22. mars 2009

Mamma Mia!

I går var jeg på Mamma Mia. Var heldig og fikk kjøpe en billett til halv pris da ei venninne reiste til Dubai på en ukes ferie. Og for en opplevelse det var!

Har vært på West Side Story, My Fair Lady, Bør Børson blant annet, og det var også kjempebra, men ingenting i forhold til dette. Her var det sang, dans og glede og gode skuespillerprestasjoner og sang-nummer på løpende bånd!

Man skulle kanskje tro at "give me, give me, give me a man after midnight" ville høres teit ut når det synges "gi meg, gi meg, gi meg en mann etter midnatt", men det gjør det altså ikke!! Ingrid Bjørnov's oversettelser er bare helt strålende og man tenker ikke på at man synger på norsk.

Og når det hele avsluttes med "Waterloo" og de tre kvinnelige og mannlige hovedrolleinnehaverne kommer på scenen med plattåsko og paljettdress, da er bare å gi se over :-)

Men aller best var Heidi Gjermundsen Broch's "Vinneren tar alt", men mest morsom var Kjersti Elvik og Paul Ottar Haga, henholdsvis som Donna's venninne og potensiell far! :-)

Og er det en dag jeg er litt irritert så skal jeg sette på "Dancing Queen", den er bare helt fantastisk!!

1 kommentar:

  1. Å, det er så herlig når man ikke bare blir løftet til toppen, men over og svever av lykke i løse luften. ;-)

    SvarSlett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...