tirsdag 2. november 2010

Setesdalsmønster på tovet sitteunderlag

Jeg har kjøpt et julehefte på Husfliden med masse gode ideer, og der fant jeg dette fine sitteunderlaget. Jeg strikker og hekler litt forskjellige ting som jeg kan ha som supplement til julegaver.
Sånn så sitteunderlaget ut før toving. Dette er et produkt som går fort å lage - tykke pinner og tykt garn er tingen :-) Det er ikke bildet som er uklart, men tovingen som gjør det.

9 kommentarer:

 1. Hei.., det var virkelig et dekorativt sitteunderlag... :O)

  Angående de julehjertenen vi har laget begge to, så må jeg også innrømme at jeg så ideen i en hefte, sikkert det samme. forskjellen er vel at jeg brukte noen mislykkede tøffler, mens du har strikket et stykke du har tovet og klipt hjerter av. Flotte var de.... :O)

  Nå har jeg akkurat lest ferdig en bok jeg har holdt på med i det vide og det brede, så nå skal jeg begynne på en ny bok, gleder meg, men vet ikke riktig hvem jeg skal lese..., har flere som ligger på vent!

  ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Heia! Dette var et koselig sitteunderlag i tradisjonell stil. Kjekt å bruke slike gamle mønster på noe annet enn gensere og jakker.

  SvarSlett
 3. Kjempeflott sitteunderlag! Heldig er den som får det i julegave.

  SvarSlett
 4. Kjempestilig! Du er så flink med strikkepinnene! :)

  SvarSlett
 5. Så innmari fint! Og så god idé!

  SvarSlett
 6. Så utrolig fint sittunderlag:)

  SvarSlett
 7. Hei.Kjempe fint.Nydelig de gammle mønstrene.Blir aldrig lei av dem.Slik har jeg aldrig sett før.Nydelig.Ønsker deg en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 8. Hei. Har prøvd og finne dette mønsteret på nett for og kjøpe men finner det ikke. Har du en link eller kunne du ha lagt ut oppskriften på dette fantastiske sitteunderlaget?:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, jeg fant det i et oppskrifthefte på Husfliden i 2010. Husker ikke forsiden på det, men det var på Husfliden - lykke til med jakten på sitteunderlaget :)

   Slett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...