Gulasj-suppe

1½ liter vann som kokes opp med kjøtt buljong
Hakke opp tre store løk som stekes sammen med en pakning gryterettkjøtt. Etter stekingen haes dette i vannet med buljong som nå står og koker.
Hakke opp to store røde paprika i terninger som også blandes i den kokende buljongen.
La dette koke i hvertfall en time og dryss gjerne litt paprikapulver over.
Etter godt over en time blandes et glass med tomatpurre opp i suppa.
Hakke opp 3-4 poteter
Hakke opp 1 kålrot
Hakke opp 1 purreløk
Hakke opp 3-4 gulerøtter
La alt dette koke en time til og server med brød til.
Og i tillegg fikk vi dessert...:-)
Tiramisu...:-)

Kommentarer

  1. Hei,

    Bloggen din har fanget vår oppmerksomhet på grunn av kvaliteten av oppskriftene. Vi ville bli glade hvis du ønsker å bli med i Alleoppskrifter.no, slik at vi kunne koble til den.

    Alleoppskrifter er en søkemotor som samler de beste norske matlaging nettsteder og blogger fra Internett. Flere hundre blogger er allerede registrert her og dra nytte av den trafikken vi sender til sine nettsteder.

    For å bli med Alleoppskrifter, bare gå til http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen

    Ha en fin dag!

    Vennlig hilsen,
    Elin
    Alleoppskrifter.no

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Kniv av Jo Nesbø

Arbeidsnever av Jan Kristoffer Dale

Svøm med dem som drukner og Aldri, aldri, aldri