torsdag 14. mai 2009

"Stæsj" på veggene og i vinduet:-)

Ikke så spennende innlegg kanskje, men dette er tre ting som henger enten på veggene eller i vinduet i min leilighet:-) Dette lys-hjertet fikk jeg til jul og har faktisk ikke brukt det så mye, men det er veldig fint når lyset brenner!
Dette åkleet fikk jeg på 30-årsdagen, og er ett mønster som min bestemor har fått oppkalt etter seg. På gårdene hjemme var det mye veving, og hver går hadde på sitt "eget" åkle. Derfor synes jeg er ekstra kjekt og fint å ha dette. Og så er jeg så imponert over dette håndarbeidet!! Forøvrig vevd av kusina til pappa.
Disse to "bildene" er malt av samboeren til min fetter, som forvrig har bloggen Kristins Hus som er på min bloggliste. Anbefaler dere å gå innpå den, den er utrolig fin. Disse hjertene er malt på treplanker, virker enkelt men kreativt og godt "påfunnet" som vi sier hjemme. Litt dårlige bilder, det kom inn en del lys, men allikevel kan dere se hvor fine de er!:-)

1 kommentar:

 1. Hei
  Så moro:-)
  Takk for reklamen;-)
  Ha en fin 17. !!
  K

  SvarSlett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...