fredag 21. august 2009

Kule støvler?? :-)

Må bare vise frem mine kule støvler! Kjøpte de på mandag, og gledet meg til første dag med regn - og det ble i dag. Regnet da jeg gikk på jobben klokken 07.00, men utover dagen kom sola, og da ble det litt varmt gitt... Men fine er de!

Forresten...er det flere enn meg som ikke har hørt om merket Ed Hardy? Jeg har aldri hørt om det før jeg såg disse støvlene...

8 kommentarer:

 1. Hei.Det må jeg si var kule støvler.De var riktig fine.Har aldrig hørt om det merke jeg.Ha en riktig fin helg.Det var 23 grader og fønvind her på Nordmøre i natt.Herlig i August.Bodil

  SvarSlett
 2. Håi, håi! Dritstilige. Med tatoo-look.

  SvarSlett
 3. Støvlene var skikkelig kule!!!
  Men Ed Hardy er kjent for å være et litt "småharry" merke, elsket av Glamourmodeller, men også mange kjendiser ala Britney Spears.. ;) Når det er sagt, har de mange kule hettejakker som jeg gjerne kunne tenke meg hadde de ikke vært så dyre.
  :)

  SvarSlett
 4. Hvis Ed Hardy er elsket av Glamourmodeller og Britney Spears, så er nok støvlene det eneste jeg kommer til å ha av det merket! Og støvlene mine liker jeg :-) Jeg fikk de til halv pris, hvis ikke hadde jeg ikke tenkt på å kjøpe de! :-)

  SvarSlett
 5. Ha ha! De var kule. Rett og slett.

  SvarSlett
 6. Åj,åj knall tøffe støvler. Ta deg ein tur til Rogaland. Du får garantert brukt støvlene mye. Tror me har hatt plask rein dei fleste dagene den siste månden. : ))))

  SvarSlett
 7. Skikkelig lekre støvler!
  Et par år gamle nå, men jeg håper de holder fortsatt og at du bruker dem, så vi andre kan nyte synet av disse lekre, sexy støvlene! ;-)

  SvarSlett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...