tirsdag 27. oktober 2009

Solbrille-etui

På denne fine bloggen, Dans på roser, fant jeg oppskriften på et solbrille-etui. Jeg må bare ha noe å gå etter, synes det er vanskelig å komme på noe selv. Oppskriften er et romantisk solbrille-etui, men jeg syntes dette ble fint også, selv om jeg ikke fulgte oppskriften til punk å prikke. Solbrillene er pusset altså, men det ble liksom ikke renere...:-)
Og her er solbrillene inne i etuiet, slik at det ikke er så utsatt for skade i veska mi som er fullt av alt mulig :-)

5 kommentarer:

 1. Hei på deg!
  Takk for besøk og koselig hilsen! : 9

  Kjempesmart solbrille- etui! Jeg kjenner til med problemet med store vesker fulle av krims krams, kjekt å beskytte brillene litt ja. Takk for tipset! : )

  Ha en flott tirsdagskveld!

  - Hilde

  SvarSlett
 2. Hei Gro! Så mye fint du hekler. Jeg følger heller ikke oppskrifter til punkt og prikke bestandig - greit å lage sin egen vri på ting.

  Ser du har lest bøker av Roy Jacobsen. Jeg begynte på "Seierherrene" av denne forfatteren for et par måneder siden, men må innrømme at jeg ennå ikke er ferdig med boka. Har lest flere andre innimellom. Har intensjoner om å komme i mål, men denne type bok var ikke helt meg. Handlingen foregår i et fiskermiljø på Helgelandskysten tidlig på 1900-tallet. Egentlig liker jeg litteratur fra denne tidsepoken, men likevel.....

  SvarSlett
 3. Hei.Så fint det ble etuiet.Virkelig fint.Fin farge.Ha en riktig fin Onsdag.Klem fra Bodil..Har noe til deg inn på Bloggen min..

  SvarSlett
 4. Hei!
  Det heklede brilleetuiet er kjempeflott og ikke minst kjekt for å bevare brilleglassene!

  ha en strålende onsdag!

  SvarSlett
 5. Hilde: takk skal du ha!:-)

  Janne i Fagerlia: takk for det, mønster er noen ganger bare veiledende. "Seierherrene" tror jeg er en bok, du enten liker eller ikke liker med en gang.

  Bodil: to ganger takk skal du ha!! :-)

  Synnøve Olava: takk, selv om dette er solbriller til 10 € kjøpt i Venezia :-)

  SvarSlett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...