fredag 20. november 2009

Den fabelaktige Amelie fra Montmartre

For lenge siden lånte jeg denne DVD'en av Mettemor, og endelig skulle jeg se denne "Den fabelaktige Amelie fra Montmartre". Satte meg ned i godstolen med hekletøyet og gledet meg, og så ble jeg faktisk litt skuffet...

Filmen er god, jeg kjedet meg ikke, men jeg kommer nok ikke til å se den igjen før den blir vist på TV en gang. Den handler om Amelie, som vil det beste for alle rundt seg. På en manipulativ og sjarmerende måte opptrer hun som "Kirsten Giftekniv" og "Mor Godhjerta" og prøver å gi de andre rundt seg et bedre liv.

Men allerbest med filmen var de fine kulissene, så jeg kan tenke meg at dette er en fin film å se på storskjerm, og ikke en liten TV-skjerm som jeg har :-) Og så er jo Audrey Tautou veldig god, men jeg likte henne bedre i "Sammen er vi mindre alene". Likte den filmen langt bedre også.

Er det noen andre som synes at denne filmen bare er OK underholdning? Eller er det bare meg?

4 kommentarer:

 1. Hei!
  Du er så flink til å skrive film og bok anmeldelser, koser meg hver gang jeg leser de. Har ikke sett denne filmen, ser vanligvis ikke den sjangeren og tror vel ikke jeg kommer til å kjøpe den.

  Håper du får en super helg..., gleder meg til å se hva du hekler på... :O)

  Klem

  SvarSlett
 2. Hei.Tusen takk for anmeldelsen av filmen.Liker veldig gått å sitte i soffaen med strikking eller hekling å se en veldig go film..Ønsker deg en riktig fin helg.Klem fra Bodil..

  SvarSlett
 3. Det begynner å bli noen år siden jeg så denne filmen, men jeg husker den ikke imponerte meg noe stort.Ble faktisk litt skuffa siden jeg hadde hørt så mye positivt om den på forhånd. Musikken derimot er utrolig bra!

  SvarSlett
 4. Jeg så denne filmen i sommer, og må si jeg er enig med deg. Den var bare OK underholdning. Så jeg ble litt overrasket når samboeren min - som foretrekker atskillig mer fartsfylte filmer med skikkelige spesialeffekter - likte den bedre enn meg :p

  SvarSlett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...