lørdag 23. januar 2010

En ufrivillig håndarbeidspause...

Denne uka fikk jeg konstantert en betennelse i venstre underarm..., det er litt kjedelig, for da må jeg legge bort håndarbeidet. I stedet blir det mer tid til å lese bøker, i tillegg til at jeg har begynt å lime inn bilder i album, og det er jo en god ting :-)

I dag kjøpte jeg denne boka "DRIKK MER - 103 gode grunner". Jeg har hatt lyst til å kjøpe den lenge, men så har det liksom ikke blitt noe av det. Og i dag var den nedsatt til halv pris, og da kunne jeg i hvertfall ikke gå i fra den, selv om den går til en god sak, nemlig Frelsesarmeen.

Boka har 103 oppskrifter på kaffedrikker, tedrikker og smoothies blant annet, i tillegg til mange fine bilder, så denne kommer jeg til å bla mye i.

Og boka jeg har begynt å lese er "Spis elsk lev" av Elizabeth Gilbert. Har ikke lest så mye enda, men den virker lettlest, og det kan jeg like. Så spørs det om historien er bra da :-)

4 kommentarer:

 1. Huff da, dette med armen høres ikke bra ut. Men det høres ut til at du gjør det beste ut av situasjonen.
  Du kan være glad du liker å lese. Da blir det aldri kjedelig....

  SvarSlett
 2. Hei.Riktig go bedring.Ta det med ro så det ikke blir riktig kritisk...Bra bok...men han som jeg bor sammen med sier att vi skal drikke mye vann...og ikke slike gode drikker.Ha en riktig fin Søndag.Klem fra Bodil...

  SvarSlett
 3. Boka "spis, elsk, lev" - fantastisk!

  SvarSlett
 4. Å, det høres ut som en fin bok! Jeg har lett for å holde meg til den grønne teen jeg, det blir gjerne 5-6 kopper hver dag :-)

  "Spis elsk lev" har jeg hørt mye bra om, håper du blir fornøyd!

  SvarSlett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...