fredag 7. mai 2010

Regines bok av Regine Stokke

I fjor vår var jeg hjemme og leste om Nordic Light i Kr.Sund, hvor unge Regine Stokke stilte ut bilder. Der leste jeg om at hun blogget om sykdommen sin, leukemi, og etter det leste jeg bloggen hennes fast.

Jeg ble veldig imponert og grepet over det Regine skrev, slik som de aller fleste som leste bloggen hennes ble. Nå er hennes blogg blitt bok, og det er en sterk historie vi får lese.


4 kommentarer:

 1. Egentlig er det vel en bok jeg burde lese, men jeg vet ikke helt om jeg klarer. Som nybakt mamma tror jeg kanskje dette blir litt for sterkt for meg. Skal legge meg den på minnet og kanskje jeg leser den om ett års tid:-)

  SvarSlett
 2. Så bra at det ble bok. Jeg var innom bloggen hennes av og til. Og det var en sterk blogg. I tillegg var hun en dyktig fotograf. Takk for at du skriver at boka har kommet.

  SvarSlett
 3. hei!
  jeg også leste bloggen hennes, men jeg så den ikke før dagen hun døde, men det var en sterk historie!

  God helg, Gro!

  SvarSlett
 4. Heia! Har sett i bokhandelen at Regines bok er kommet ut ja. Tror jeg venter litt med å lese boken - snakket med Regine ved flere anledninger under sykdomsperioden og det blir litt vanskelig å lese den ennå. Så bildene hennes på Nordic Light i fjor, og det er trist å tenke på at nå er bare bildene tilbake. Men Regine greide i sitt korte liv å sette mange spor etter seg.....

  SvarSlett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...