tirsdag 26. oktober 2010

The Social Network

I kveld har jeg sett filmen "The Social Network", filmen som viser hvordan Facebook ble til. Og jeg likte filmen!!

Alt er vel ikke helt sant, men Marc Zuckerberg startet i allefall dette nettsamfunnet i 2003, som i løpet av 6-7 år har 500 millioner medlemmer verden over.

Å se hvordan Zuckerberg kom opp med ideen, dolket sin beste og eneste venn i ryggen og fikk nye dårlige venner er ganske spennende, til tross for at det ikke er noen actionfylt film med mange Hollywood-stjerner. Den eneste som er kjent er vel Justin Timberlake, og han er veldig bra, sammen med de andre skuespillerne.

Det er jo spennende å se hvordan en student kunne komme opp med noe som til de grader har spredd seg som en farsott over hele verden. Jeg kjenner flere som har sagt at Facebook kun er et blaff. Nå synes jeg det blaffet har vart lenge... :-)

3 kommentarer:

 1. Så bra at du likte filmen. Jeg skal se den i helga sammen med dattera mi - og så skal vi se trollfilmen!

  SvarSlett
 2. Hei.Den filmen kunne jeg tengt meg å se.Jeg er den som er på FB.Har nå 29 stk som er sammen med meg på bloggruppe dær.Er litt av vært på FB men kan jo bare vere dær en gang i blandt.En del hobby og se som interiserer meg.Ønsker deg en riktig fin uke videre.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 3. Solgunn: er spent på hva du og dattera di synes om denne filmen :-)

  Bodil: den er veldig bra denne filmen, så den er verdt å se. Artig å være medlem av en blogg-gruppe på Facebook da.

  SvarSlett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...