søndag 28. november 2010

Advent :-)

Endelig kunne jeg ta frem advents-stjernen som står på stett og lyser langt inn i januar :-)Og så har jeg begynt å gi i fra eg noen julekuler, blant annet til mine kjente i Australia, så da må jeg fylle på med flere.
Og nye kuler er på pinnene - jeg vet jeg er glad når jeg har strikket ferdig det antallet som jeg har tenkt å strikke i denne førjulstiden :-)

7 kommentarer:

 1. Så fine julekuler du har strikket! Jeg har kjøpt boka, men ikke startet. Har en mistanke om at det blir romjulsstrikketøy... Ha en koselig adventstid!

  SvarSlett
 2. Hei... :O)
  Så koselig julestjerne. Jeg skal ta frem mine i dag, gjorde det ikke i helgen for jeg ville vente til Bertine kom hjem fra pappa'n sin og fikk være med på pyntingen.

  Julekulene dine blir utrolig flotte... :O)

  klem

  SvarSlett
 3. Hei! De julekulene skjønner jeg har blitt en hitt blandt bloggere. De er jo artige da:)

  SvarSlett
 4. Så fin stjerne:) Disse julekulene er flotte.

  SvarSlett
 5. Hallo der, fjelldame:) Julekulene dine er så fine. Jeg strikker genser til E så pinnene gnistrer. Skal fortsette på julekuler søndag. Jeg bruker dem til vertinnegaver, og det har vært vellykket. Sikker på at Australia-folket ditt blir fornøyde.

  SvarSlett
 6. Takk for hyggelige kommentarer alle sammen :-)

  Fjelldame Turid - jeg er sikker på genseren til E blir knallfin! Ta bilde av den da, så vi kan se på strikkesalongen? :-)Jeg tror Australia-folket mitt setter pris på julekulene. Alt som er fra Norge og håndlaget er fantastisk for dem.

  SvarSlett
 7. Hei.Kjempe fin julestjerne.Nydelige kulene dine Ja nå går det fort fram til jul.Koselig med førjulstid.Ønsker deg en riktig fin uke videre.Klem fra Bodil.

  SvarSlett

Tung tids tale av Olaug Nilssen

Da har jeg lest "Tung tids tale" av Olaug Nilssen. en bok vi samleser å i mars, fordi denne boken er nominert til årets roman av o...