mandag 15. november 2010

Konsert: Odd Nordstoga

I går kveld var jeg i Oslo Konserthus på Odd Nordstoga konsert og det var utrolig bra!!

Nå er jeg en fan av den godeste Nordstoga, selv om jeg synes dialekta til tider er litt vanskelig å forstå, men den er utrolig sjarmerende.

Han spilte alle de mest kjente sangene sine som "Kveldssong for deg og meg", "Frøken Franzen", "Lause trådar", "November" og det er jo alltid stas.

Det var et stappfullt Oslo Konserthus, med publikummere i alle aldre. Så han har nok en bred fanskare, i alle alderstrinn. Så i dag har jeg sittet og nynnet på tekster som "Grisen står og hyler...", "Frøken Franzen, frøken Franzen, eg er ikkje den du trur..., og vet at setter han opp en konsert til neste år så kommer jeg nok til å stille igjen :-)

Bildet er lånt fra denne NRK-siden.

4 kommentarer:

 1. Så hyggelig det høtes ut. Har lest mye om konserten hans og at han får nye fans etter den.

  Ønsker deg en riktig god kveld. Turid

  SvarSlett
 2. Han har kjempemange flott sanger. Liker musikken hans jeg også!

  Nå har jeg endelig fått lest ferdig siste boken Theorin. Har brukt så utrolig lang tid på den. Syns egentlig den ble litt kjedelig, men det kan være fordi jeg brukte så lang tid på den.
  Har begynt på "Det sorte hjerte" av John Connolly. Første boken jeg leser av han. har lest 50 sider hitill og liker det jeg har lest. Det er som vanlig eb krimbok, det er de bøkene som tiltaler meg mest, så jeg ender som oftest med å lese det.

  Ønsker deg en strålende uke!

  klem

  SvarSlett
 3. Hei.Hørtes koselig ut.Odd Nordstoga kjempe flink.Enig med deg kan være vanskelig å fåstå dialekta.Ønsker deg en riktig fin uke videre.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 4. Han er jo en kjekk mann - og synge kan han også:))

  SvarSlett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...