fredag 11. februar 2011

Garnslanking!

Disse pulsvottene skulle egentlig bli votter høsten 2009. Så fikk jeg det ikke til og de ble stramme og vonde.Allikevel handlet jeg flere og flere garnbunter for pjone (som teknikken heter) votter. Men til slutt ga jeg opp, men garnet lå der og tok plass.
Men nå har jeg strikket to par tøfler som jeg fant på Drops Design. Disse tøflene sendes til to venninner som har hus, og på denne tiden er det jo litt gulvkaldt. De er ikke superfine, men de holder på varmen til neste sesong, så får jeg heller tenke ut noe til de da :-)
Jeg måtte ta på meg det ene paret for å ta bilder av de, men det var bare for poseringen altså :-)

9 kommentarer:

 1. Det garnet så jo helt nydelig ut, for en herlig farge :)
  Ha en fin kveld, klem.

  SvarSlett
 2. Tøflene så riktig så gode ut! Er stor tilhenger av slike :-) Og fint pulsvanter også! Jeg kjenner at jeg må lærer meg å strikke snart...

  SvarSlett
 3. Hei.Kjempe fine tøffler.Jeg er den så må ha noe på føtten nesten hele året.Tykklabber godt å ha på nå om vinteren.Nydelig vær på Nordvestlandet nå deilig.Ønsker deg en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 4. Gleder meg til å gå rundt med rosa tøfler og ikke fryse det grann. Snille du!

  SvarSlett
 5. Takk hyggelige kommentarer. Garnet er kjempevarmt og fint, det er Eskimo fra Drops. Og Mettemor, tøflene er sendt :-)

  SvarSlett
 6. Tøflene er ankommet og tatt på allerede. Fine og varme, og fargene er nydelig duse i lilla, rosa og grønt. Heldige meg!

  SvarSlett
 7. Så bra at de falt i smak!! Nå ble jeg glad :-)

  SvarSlett
 8. Og jeg leste om disse venninnene i går og tenkte så heldige mottagerne er som får så flotte, fine tøfler. Tanken på at en av de var meg streifet meg ikke i det hele tatt så jeg ble så glad og overrasket da jeg så konvolutten fra deg. Herlige, flotte tøfler som blir fast inventar på føttene fremover :D

  Klem, Tonje

  SvarSlett
 9. Jeg blir så glad når mottakeren blir glad!! Det hadde jo ikke blitt noen overraskelse om du hadde fått vite det på forhånd vet du Tonje:-)

  Klem :-)

  SvarSlett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...