søndag 20. mars 2011

Black swan

I går kveld var jeg på kino igjen, og jeg så denne Black Swan. Har hørt utolig mye om denne og lest denne gode omtalen hos Rose-Marie, og jeg må si at det var en utrolig bra film.

Natalie Portman spiller hovedrollen som Nina (ballerinaen) som ønsker seg hovedrollen i Svanesjøen, men i dette stykket skal en danser danse den hvite og den svarte svanen. Regissøren mener at Nina er perfekt for den hvite svanen, men ikke det svarte, noe Nina motbeviser og får rollen.

Dette høres jo ut som en hyggelig film på en lørdagskveld, men den var delvis ganske skummel. For dess nærmere premieren en kommer, dess mer psykotisk blir Nina, og det er mye som foregår i hodet hennes.

Det er så mye som har blitt skrevet om denne filmen, så jeg nøyer meg med å si at det er en film jeg anbefaler, det var nydelige bilder og musikk som kommer til sin rett på storskjerm.

4 kommentarer:

 1. Så bra! Jeg gleder meg til å få sett den, jeg liker Nathalie Portman veldig godt :-) Ser det for meg, jeg håper den er akkurat like vakker som bildene i hodet mitt. Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 2. Denne filmen likte jeg også kjempegodt!

  SvarSlett
 3. Har ikke sett den ennå, men den står på "MÅ SE" listen min... :O)

  Så koselig at du har lyst til å være med på Bestemor-SWAPen. Nå kan du melde deg på via bloggen min... :O)

  Ha en koselig kveld!

  samme regler som i fjor!

  SvarSlett
 4. Hei.Tusen takk for tippset for filmen.Nydelig dame.Ønsker deg en riktig fin ny uke.Klem fra Bodil.

  SvarSlett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...