torsdag 3. mars 2011

Frustrasjon...

Midt i februar ble jeg oppringt av Telenor som lurte på om jeg ville ha deres nye suverene bredbånd. Dette skulle gå raskere og være mye bedre, så jeg takket selvsagt ja. Har ikke vært helt fornøyd med det gamle, så dette gledet jeg meg til.

Fikk brev fra Telenor om at oppstartdatoen skulle være 1.mars, og etter kl.fire den datoen kunne jeg installere mitt vidundermodem.

Og den 1.mars så plugget jeg inn alle ledninger, og ingenting skjedde. Da fikk jeg fortalt at det var fordi en montør hadde utsatt innstalleringen i til den 2. mars! Javel, da var det bare å vente til den 2.mars da..., men heller ikke da fikk jeg installert det, og jeg kjente frustrasjonen bre seg.

Ringte til Telenor og var veldig hyggelig i dag, og fikk vite at det var en stor feil som hadde blitt fikset på i området mitt og at det var grunnen til at jeg ikke fikk koblet meg på. Men det skulle være fikset til nå..., men neida, sånn var det ikke. Den store feilen er ikke fikset enda, og den skal bli ordnet innen den 8.mars!!

Sånt blir jeg frustrert over, helt til jeg plutselig oppdaget mitt mobile bredbånd - så nå er jeg på nett allikevel. Men enn å bli så frustrert over å ikke ha nett, jeg var jo over 25 år før jeg fikk min første PC, og det plaget meg ikke i det hele tatt!! Det er litt skremmende merker jeg :-)

Forøvrig er kundebehandlerne på Telenor veldig hyggelige :-)

Bildet er lånt herfra

4 kommentarer:

 1. ja, merkelig hvor fort vi blir avhengig av ting :)
  Ha en fin kveld, klem.

  SvarSlett
 2. Dessverre så har det blitt slik. Men det er jo hyggelig og være på nett da. Vi bruker pc'n som et redskap - både til å lese aviser, finne matoppskrifter o.l. Suverent:) Håper ditt nettverk ordner seg snart.

  SvarSlett
 3. Skjønner godt du ble frustrert,, godt det ordnet seg med nettilgang :).

  .. rart ja, som du sier, hvor avhengig man kan bli. Det er blitt en del av dagen..

  Klem :)

  SvarSlett
 4. Hei.Kjekt at det ordnet seg.Jeg er blitt veldig avhenig av pc.Blogg og FB.Ønsker deg en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

  SvarSlett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...